Beni ilgilendiren Yasak Elma, Kadın değilAB'de iki sezondur 10 reytingle zirveden düşmeyen dizi 8 alıp EDHO'ya geçilmiş. Buna iniş çıkış değil sadece iniş denir.
Beni ilgilendiren Yasak Elma, Kadın değilAB'de iki sezondur 10 reytingle zirveden düşmeyen dizi 8 alıp EDHO'ya geçilmiş. Buna iniş çıkış değil sadece iniş denir.
2 sezon yeter tadında bırakmayı bilmek lazım.Beni ilgilendiren Yasak Elma, Kadın değil
Ne münasebet, dizi daha yeni başlıyor gelecek sene final2 sezon yeter tadında bırakmayı bilmek lazım.
2-3 bölüm öncede söylemiştim. Denekler sonradan takip ediyorlarsa demekKadın'ın bu bölümden sonra düşmesini bekliyordum ama aylardır hala da Salı'nın en çok izlenilen dizisi olmaya devam ediyor. Finale yaklaşırken Hande Altaylı'dan iyi bir şok bekliyoruz.@Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati
O yuzden ŞT bitti hercai başladi dimiLeke kadına etki etmiş ; TRT ve ATV nin dizileri hiç etkilenmiyor zatıneyse lekenin tekrarı da iyi 4 alsa yeter tüm gruplarda
O yuzden ŞT bitti hercai başladi dimi
ab dizisi atv nin neyine.ssO yuzden ŞT bitti hercai başladi dimi
Reyting sistemi AB'yle mi belli oluyor?? Hala ordamısın sen yaaab dizisi atv nin neyine.ss
abc1 i salla gitsin ab de 6-7 alsa abc de yine 3 alsa devam ederdiReyting sistemi AB'yle mi belli oluyor?? Hala ordamısın sen yaaBi öğrenemedin ABC1'i
sonradan ABabc1 i salla gitsin ab de 6-7 alsa abc de yine 3 alsa devam ederdihem ben ab insanıyım tabi ab ye bakıcam
sonradan ABKezban parise gitmiş haberin vardır gerçi
Yeminle refleksten güldüm
Şirin ortalıklarda boş boş dolaşıyor resmen. Diğerleri de ne yapıyor hala anlamış değilim. Nezir ve adamları bir tuhaf, Bahar tuhaf, Ceyda bir tuhaf, herkes ayrı kafada. Ben nedense Tarlabaşı'ndski sahneleri özledim. Artık iyiden iyiye azaldı, Dorukcum da espri manyağı oldu. Dizinin dengesi şaştı yani. Hikmet ve karısını özleyen bir ben miyim?2-3 bölüm öncede söylemiştim. Denekler sonradan takip ediyorlarsa demekİyi olmuş düşmesi. Doruk'tan sıkıldım resmenHerşeyde ortak nokta olarak Doruk'u iyi sömürdüler. Dün bakmadım zatenAma 3.cülüğe düşmesi kötü olmuş
Şirin'e odaklansalar iyi olcakİyice pasif oldu @xBUGRAx @sokak sanati
Hikmet neden nasıl çıktı anlamadımŞirin ortalıklarda boş boş dolaşıyor resmen. Diğerleri de ne yapıyor hala anlamış değilim. Nezir ve adamları bir tuhaf, Bahar tuhaf, Ceyda bir tuhaf, herkes ayrı kafada. Ben nedense Tarlabaşı'ndski sahneleri özledim. Artık iyiden iyiye azaldı, Dorukcum da espri manyağı oldu. Dizinin dengesi şaştı yani. Hikmet ve karısını özleyen bir ben miyim?
Türk dizilerini bilmiyor musun sen? Ordaki faniler 9 canlı oluyor maşallah. Ballı bunlar anam.Hikmet neden nasıl çıktı anlamadımYukarda konuşmusunuzmafya sıktı etti diye. Hikmetler de mafyaydı ama onlar izlettiyorduSarp'ın hikayesi Sarp'ın yaşamasıyla düşmüştü zatenYaşadiğini öğrendiğimiz an demiştim. Gelmesin geri diye
Ceyda mı yazdı mesajıTürk dizilerini bilmiyor musun sen? Ordaki faniler 9 canlı oluyor maşallah. Ballı bunlar anam.
Türk dizlerine isyan ede ede içimdeki Ceyda'yı çıkarttılar. Yeter artık, izlemeyeceğim artık.Ceyda mı yazdı mesajı
Yarın da onun final haberi gelir merak etmeTürk dizlerine isyan ede ede içimdeki Ceyda'yı çıkarttılar. Yeter artık, izlemeyeceğim artık.
Gelsin zaten yoksa üçüncü sezonu batırırlar iyice.Yarın da onun final haberi gelir merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?