En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadın'ın bu bölümden sonra düşmesini bekliyordum ama aylardır hala da Salı'nın en çok izlenilen dizisi olmaya devam ediyor. Finale yaklaşırken Hande Altaylı'dan iyi bir şok bekliyoruz. :Z @Forumdash @xBUGRAx @sokak sanati
2-3 bölüm öncede söylemiştim. Denekler sonradan takip ediyorlarsa demek:A İyi olmuş düşmesi. Doruk'tan sıkıldım resmen:T: Herşeyde ortak nokta olarak Doruk'u iyi sömürdüler. Dün bakmadım zaten:X Ama 3.cülüğe düşmesi kötü olmuş:A

Şirin'e odaklansalar iyi olcak:T: İyice pasif oldu @xBUGRAx @sokak sanati

• Güldürdün
Reactions: kerem
sonradan AB :A Kezban parise gitmiş haberin vardır gerçi:A
D3u5fONWwAIgypu.jpg

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
2-3 bölüm öncede söylemiştim. Denekler sonradan takip ediyorlarsa demek:A İyi olmuş düşmesi. Doruk'tan sıkıldım resmen:T: Herşeyde ortak nokta olarak Doruk'u iyi sömürdüler. Dün bakmadım zaten:X Ama 3.cülüğe düşmesi kötü olmuş:A

Şirin'e odaklansalar iyi olcak:T: İyice pasif oldu @xBUGRAx @sokak sanati
Şirin ortalıklarda boş boş dolaşıyor resmen. Diğerleri de ne yapıyor hala anlamış değilim. Nezir ve adamları bir tuhaf, Bahar tuhaf, Ceyda bir tuhaf, herkes ayrı kafada. Ben nedense Tarlabaşı'ndski sahneleri özledim. Artık iyiden iyiye azaldı, Dorukcum da espri manyağı oldu. Dizinin dengesi şaştı yani. Hikmet ve karısını özleyen bir ben miyim? :(

• Güldürdün
Şirin ortalıklarda boş boş dolaşıyor resmen. Diğerleri de ne yapıyor hala anlamış değilim. Nezir ve adamları bir tuhaf, Bahar tuhaf, Ceyda bir tuhaf, herkes ayrı kafada. Ben nedense Tarlabaşı'ndski sahneleri özledim. Artık iyiden iyiye azaldı, Dorukcum da espri manyağı oldu. Dizinin dengesi şaştı yani. Hikmet ve karısını özleyen bir ben miyim? :(
Hikmet neden nasıl çıktı anlamadım(b) Yukarda konuşmusunuzmafya sıktı etti diye. Hikmetler de mafyaydı ama onlar izlettiyordu:A Sarp'ın hikayesi Sarp'ın yaşamasıyla düşmüştü zaten:A Yaşadiğini öğrendiğimiz an demiştim. Gelmesin geri diye:A

Hikmet neden nasıl çıktı anlamadım(b) Yukarda konuşmusunuzmafya sıktı etti diye. Hikmetler de mafyaydı ama onlar izlettiyordu:A Sarp'ın hikayesi Sarp'ın yaşamasıyla düşmüştü zaten:A Yaşadiğini öğrendiğimiz an demiştim. Gelmesin geri diye:A
Türk dizilerini bilmiyor musun sen? Ordaki faniler 9 canlı oluyor maşallah. Ballı bunlar anam. :A

• Güldürdün
17 NİSAN 2019 ÇARŞAMBA
AB
1 DIRILIS ERTUGRUL 16.16 35.82
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER 11.86 35.58
4 KUZGUN 5.01 11.22
8 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN 3.21 7.6
9 SEN ANLAT KARADENIZ 2.85 6.40
10 ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAAT 2.70 32.36

ABC-1
1 DIRILIS ERTUGRUL 18.03 37.4
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER 11.46 33.03
4 KUZGUN 5.00 10.47
6 SEN ANLAT KARADENIZ ATV 4.75 9.97
7 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN 4.27 9.44
15 ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAAT 2.59 29.22

TOTAL
1 DIRILIS ERTUGRUL 15.36 32.66
2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER 10.06 27.7
3 SEN ANLAT KARADENIZ 7.88 16.93
7 KUZGUN 4.43 9.52
10 SURVIVOR TURKIYE YUNANISTAN 3.96 9
21 ISMAIL KUCUKKAYA ILE CALAR SAAT 2.33 24.25

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
SAK Diriliş'i bıraktı Çalar Saat'le yarışıyor artık helal olsun. :A

Kuzgun ABC1'de de SAK'ı geçip en çok izlenen 2. dizi olmuş. 5 reytingten aşağı düşmediği sürece bitme ihtimali yok. Tebrikler. :Z