Bacım diyim mi sanadaAllah gözünü doyursun doyumsuz yapımcı.10-11 reytinge sevinmiyormuş, şova bak.
Kendim bana yazıyor gibi flash dğnyasında diğer evrenden gelme gibi tövbe tövbe @Sherlock 😱😱😱 @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Kendim bana yazıyor gibi flash dğnyasında diğer evrenden gelme gibi tövbe tövbe @Sherlock 😱😱😱 @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Ahahahahahahaha. Durumu en net özetleyen görsel bu.
Bir an çigdem sandım
Ben bir kez alıntıladım hattaBir an çigdem sandımahahaha demez bu diyorum
Artik @Sherlock u da kiskanirsinBen bir kez alıntıladım hattaDiyorum bu Türkçe'yi nasıl sökmüş.@Forumdash da bacım diyecekmiş sonradan çakmış@Çiğdem
Ahahahahahahaha. Durumu en net özetleyen görsel bu.
Bir an çigdem sandımahahaha demez bu diyorum
Hhhaha Aaa ben olmak kolay birşey sanıyor
Hazır forumdan uzak kaldı şimdi özlem gidermenin tam zamanı der valla
Sana @destere Yi ayarladim @Sherlock a da @Dosi ya da @xBUGRAx i ayarliyim
@Harunnn60 Birazda @Sherlock a küçük abilik yapsın hepiniz ona hucum edinBırakın ceksin cezasını@Harunnn60
Yoo
@Maskeli Fedai gibi oynak fingirdek direk sevdalısı değil gibi al hayrını gör@Sherlock birkaç gündür tatlı gelmeye başlamıştı bana valla.@Çiğdem @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Keramet sincapta@Sherlock birkaç gündür tatlı gelmeye başlamıştı bana valla.@Çiğdem @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Hazır forumdan uzak kaldı şimdi özlem gidermenin tam zamanı der vallaKaçalım biz en iyisi@Sherlock @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?