@Harunnn60 Şimdi @destere e derki hadi ilk günün acısına izin verdim hasret gider linkide senin profilini yollar yol tarifi orlakta
@Sherlock un namus tehlikede desene@Harunnn60 Şimdi @destere e derki hadi ilk günün acısına izin verdim hasret gider linkide senin profilini yollar yol tarifi orlakta ?A@Forumdash @MasacRE @serhatt @xemrexxx @xBUGRAx
BETER OLSUN
@Sherlock birkaç gündür tatlı gelmeye başlamıştı bana valla.@Çiğdem @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Sizi bu şer odaklarının eline bırakacak değilim sayın Gs'li dostumKurtarın beni sayın Gs’li dostum.![]()
Tutmasın belki Deniz bir ihtimal geri dönerKuzgun tutmuş, Vurgun tutmamış. Tam tersi olmasını bekliyordum.![]()
Tutmasın belki Deniz bir ihtimal geri döner![]()
Sensin iyi sayılmaz.ss Gün değişse yükselir aslında da boş gün kalmadı. Mecburen Mayıs'a kadar böyle idare edeceğiz.Kuzgun harika gitmiş, çok ama çok sevindim. Sonuna kadar hak edilmiş oranlar, zamanla artacağına inanıyorum. İkinci sezonunda da gün birincisi olacaktır.
Vurgun çok kötü gitmiş, senaryo çok ama çok zayıf...
Sen Anlat Karadeniz'in bu oranlarla yeni sezon görmesi olanaksız, sezon sonunda biteceği net gibi.
Çocuklar Duymasın kötü gidiyor, bakalım ne zaman alacağız final haberini?
Jet Sosyete de iyi sayılmaz.
Ne almıslar mesala gösterinde öyle bakalım @YiğittJet Sosyete bu sezon zaten Total'de 2 reytingin üzerine çıkamıyordu da 34. olacak kadar düşmesi kötü oldu. AB'de direnmeye devam ediyor ama o da ne kadar ayakta tutacak meçhul. Eski düzende bu bölümlerle 6 reytingi görürdü ama yeni dizilerden kötü etkilendi maalesef. Aslında Survivor'la yer değiştirip salı olsa yükselir ama muhtemelen böyle kalacak. Belki Vurgun final yaparsa 5'i geçer. Elde zaten bir tane doğru düzgün komedi var o da bitmesin.
Kuzgun'un yükselmesine sevindim. Tabii salı olsa 6-7 reytinge çıkardı ama Burcu 8. Gün hezimetinden sonra ekranlara bomba gibi dönüş yapmış oldu en azından.Size bol çatlamalar.
@Çiğdem @xBUGRAx
Vurgun'un yediği vurgunu gören @xBUGRAx kendini kampüs çatısından atmış diyorlar.Sıfır maliyetli Yaparsın Aşkım bile bu reytingleri alıyordu o yüzden 1-2 hafta daha böyle giderse final haberi gelir. Erkan ve Deniz'in yıllar boyunca kanal fark etmeksizin tüm dizilerini tutturup FOX'ta patlamaları da komik oldu.
İzleyici her hafta istikrarlı şekilde Sen Anlatma Karadeniz diyor teşekkürler.![]()