Halkadan ?A
Hain adam diye boşuna demiyorum.
Halkadan ?A
Bacım diyim mi sanada @Çiğdem sen sandım Şuna dava mı acıyorsun napıyorsunAllah gözünü doyursun doyumsuz yapımcı. 10-11 reytinge sevinmiyormuş, şova bak.
Kendim bana yazıyor gibi flash dğnyasında diğer evrenden gelme gibi tövbe tövbe @Sherlock 😱😱😱 @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Kendim bana yazıyor gibi flash dğnyasında diğer evrenden gelme gibi tövbe tövbe @Sherlock 😱😱😱 @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Ahahahahahahaha. Durumu en net özetleyen görsel bu.
Bir an çigdem sandım ahahaha demez bu diyorum
Ben bir kez alıntıladım hatta Diyorum bu Türkçe'yi nasıl sökmüş. @Forumdash da bacım diyecekmiş sonradan çakmış @ÇiğdemBir an çigdem sandım ahahaha demez bu diyorum
Artik @Sherlock u da kiskanirsin @ÇiğdemBen bir kez alıntıladım hatta Diyorum bu Türkçe'yi nasıl sökmüş. @Forumdash da bacım diyecekmiş sonradan çakmış @Çiğdem
Ahahahahahahaha. Durumu en net özetleyen görsel bu.
Bir an çigdem sandım ahahaha demez bu diyorum
Hhhaha Aaa ben olmak kolay birşey sanıyor
Hazır forumdan uzak kaldı şimdi özlem gidermenin tam zamanı der valla Kaçalım biz en iyisi @Sherlock @Forumdash
Bırakın ceksin cezasını @Harunnn60
Sana @destere Yi ayarladim @Sherlock a da @Dosi ya da @xBUGRAx i ayarliyim aslında @MasacRE de yan gözle bakıyor dur hiç güvenmiyorum
@Harunnn60 Birazda @Sherlock a küçük abilik yapsın hepiniz ona hucum edin @xemrexxxBırakın ceksin cezasını @Harunnn60
Yoo Hazır evlendirelim de bir taşla 2 kuş vurmuş oluruz
@Maskeli Fedai gibi oynak fingirdek direk sevdalısı değil gibi al hayrını gör@Sherlock birkaç gündür tatlı gelmeye başlamıştı bana valla. @Çiğdem @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Keramet sincapta@Sherlock birkaç gündür tatlı gelmeye başlamıştı bana valla. @Çiğdem @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai
Hazır forumdan uzak kaldı şimdi özlem gidermenin tam zamanı der valla Kaçalım biz en iyisi @Sherlock @Forumdash