Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.dağlarin dumani hi.ç......
tahiiiirrrrrrrrrrr.........
nefess..s...sssssssss
@Çiğdem @kerem @sokak sanati
Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.dağlarin dumani hi.ç......
tahiiiirrrrrrrrrrr.........
nefess..s...sssssssss
@Çiğdem @kerem @sokak sanati
Geçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış diziAb biraz kurtarıyor 6 olursa iyi olurSezon sonunuda görsünler artık @Harunnn60 ın falcı kadını diziyi bitirdim demesin ?A@xemrexxx
Onun boyunu seneye kısalırGeçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış diziAvlu ile Bizim Hikaye de kötü gidiyor, sizin zürafa kimseye reyting bırakmıyor
Çarpışma'nın sezon sonuna kadar devam edeceğinden bile şüphe etmeye başladım artık, reytingler gitgide düşüyor
Şu anki reytingler sezon sonunu kurtarır zaten ama daha da düşerse bu kanalların sağı solu belli olmuyor sonuçta bir anda bitiriveriyorlarAçıklama yaptılar ya, garanti sezon sonu. Yoksa korka korka izlerdik.
zor kısalır dizi çok iyi gidiyorOnun boyunu seneye kısalırBizim Hikaye ve Avlu hala devam ettiklerini öğrenince şaşırmıştık Avluyu özellikle ben bitti sanıyordum ?A@Billy Kane @serhatt @xemrexxx
Çarpışma'nın sezon sonuna kadar devam edeceğinden bile şüphe etmeye başladım artık, reytingler gitgide düşüyor
Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.
zor kısalır dizi çok iyi gidiyor
FOX Haber'i göstermek Kanal D Haber'i yükseltmiş, işlerine gelmiş.@xBUGRAx
Total
Arka Sokaklar - 10,54 | Kanal D
Gülperi - 6,63 | Show TV
Kızım - 5,79 | TV8
Payitaht Abdülhamid - 4,82 | TRT1
İstanbullu Gelin - 4,30 | Star TV
Yaparsın Aşkım - 3,67 | Fox TV
AB
İstanbullu Gelin - 8,03 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 6,27 | TRT1
Kızım - 5,47 | TV8
Arka Sokaklar - 5,36 | Kanal D
Gülperi - 3,44 | Show TV
Yaparsın Aşkım - 2,67 | Fox TV
TOTAL'de 11. olmasına sevinmiş garibimREYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
Ekli dosyayı görüntüle 64968
SONUÇLARI GÖRÜNCE ESMA SULTAN?A @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozmoturk @Dosi @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 64969
ab ve abc1 de 1. diziTOTAL'de 11. olmasına sevinmiş garibim
REYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
SONUÇLARI GÖRÜNCE ESMA SULTAN?A @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozmoturk @Dosi @vadikızı
Ulan ben olmasam bitkisel hayattasın beeab ve abc1 de 1. diziayrıca dizide faruk isimli krakter var totali o düşürüyor zaten @Forumdash faruk da bizim forumu geri bırakıyor yıllardır faruklar hep böyle
REYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
Aaa bu moruk sultan bir ara çökmüştü yine nereden ab de zirveye konmuşab ve abc1 de 1. diziayrıca dizide faruk isimli krakter var totali o düşürüyor zaten @Forumdash faruk da bizim forumu geri bırakıyor yıllardır faruklar hep böyle
Bu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırımAaa bu moruk sultan bir ara çökmüştü yine nereden ab de zirveye konmuş ?A
@pompy 2 haftadır bombalarla bitiyor diye bomba sahneleri atıp duruyor bana Rıza babaların 10 üstüne çıkmasıyla belli zaten ?A@serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60
8 Reyting görmüşler kolay kolay son nefesini vermez cnmBu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırım ?A
Bu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırım
Herkes harunun destereyi öldürdüğü ka hızlı ölmüyor
Yine acısını hatırlattın @Harunnn60 aHerkes harunun destereyi öldürdüğü ka hızlı ölmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?