En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ab biraz kurtarıyor 6 olursa iyi olur :A Sezon sonunuda görsünler artık @Harunnn60 ın falcı kadını diziyi bitirdim demesin ?A:A @xemrexxx
Geçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış dizi :A Avlu ile Bizim Hikaye de kötü gidiyor, sizin zürafa kimseye reyting bırakmıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Geçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış dizi :A Avlu ile Bizim Hikaye de kötü gidiyor, sizin zürafa kimseye reyting bırakmıyor :A
Onun boyunu seneye kısalır :F Bizim Hikaye ve Avlu hala devam ettiklerini öğrenince şaşırmıştık Avluyu özellikle ben bitti sanıyordum :A :A :A @Billy Kane @serhatt @xemrexxx

Mac genelde carpismayi daha fazla etkilerdi ab abcde, dün bölüm de kötüydü ona ragmen ab nerdeyse 6 gelmis. Haftaya maclar bitiyor, dizi de biraz toparlanirsa yine yükselir

Total
Arka Sokaklar - 10,54 | Kanal D
Gülperi - 6,63 | Show TV
Kızım - 5,79 | TV8
Payitaht Abdülhamid - 4,82 | TRT1
İstanbullu Gelin - 4,30 | Star TV
Yaparsın Aşkım - 3,67 | Fox TV

AB
İstanbullu Gelin - 8,03 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 6,27 | TRT1
Kızım - 5,47 | TV8
Arka Sokaklar - 5,36 | Kanal D
Gülperi - 3,44 | Show TV
Yaparsın Aşkım - 2,67 | Fox TV

• Harika
Reactions: xemrexxx
Çarpışma'nın sezon sonuna kadar devam edeceğinden bile şüphe etmeye başladım artık, reytingler gitgide düşüyor :A
Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke. :A
zor kısalır dizi çok iyi gidiyor :A
FOX Haber'i göstermek Kanal D Haber'i yükseltmiş, işlerine gelmiş. :A @xBUGRAx
Total
Arka Sokaklar - 10,54 | Kanal D
Gülperi - 6,63 | Show TV
Kızım - 5,79 | TV8
Payitaht Abdülhamid - 4,82 | TRT1
İstanbullu Gelin - 4,30 | Star TV
Yaparsın Aşkım - 3,67 | Fox TV

AB
İstanbullu Gelin - 8,03 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 6,27 | TRT1
Kızım - 5,47 | TV8
Arka Sokaklar - 5,36 | Kanal D
Gülperi - 3,44 | Show TV
Yaparsın Aşkım - 2,67 | Fox TV

REYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
64968

SONUÇLARI GÖRÜNCE ESMA SULTAN :bhr: :A :A @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozmoturk @Dosi @vadikızı
64969

ab ve abc1 de 1. dizi :A ayrıca dizide faruk isimli krakter var totali o düşürüyor zaten @Forumdash faruk da bizim forumu geri bırakıyor yıllardır faruklar hep böyle:A
Aaa bu moruk sultan bir ara çökmüştü yine nereden ab de zirveye konmuş :A :A :A

@pompy 2 haftadır bombalarla bitiyor diye bomba sahneleri atıp duruyor bana Rıza babaların 10 üstüne çıkmasıyla belli zaten :A :A :A @serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60