Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.dağlarin dumani hi.ç......
tahiiiirrrrrrrrrrr.........
nefess..s...sssssssss
@Çiğdem @kerem @sokak sanati![]()
Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.dağlarin dumani hi.ç......
tahiiiirrrrrrrrrrr.........
nefess..s...sssssssss
@Çiğdem @kerem @sokak sanati![]()
Geçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış diziAb biraz kurtarıyor 6 olursa iyi olurSezon sonunuda görsünler artık @Harunnn60 ın falcı kadını diziyi bitirdim demesin ?A
@xemrexxx
Onun boyunu seneye kısalırGeçen hafta 6'nın üstündeydi, bu hafta tüm gruplarda düşüş yaşamış diziAvlu ile Bizim Hikaye de kötü gidiyor, sizin zürafa kimseye reyting bırakmıyor
![]()
Çarpışma'nın sezon sonuna kadar devam edeceğinden bile şüphe etmeye başladım artık, reytingler gitgide düşüyor![]()
Şu anki reytingler sezon sonunu kurtarır zaten ama daha da düşerse bu kanalların sağı solu belli olmuyor sonuçta bir anda bitiriveriyorlarAçıklama yaptılar ya, garanti sezon sonu. Yoksa korka korka izlerdik.![]()
zor kısalır dizi çok iyi gidiyorOnun boyunu seneye kısalırBizim Hikaye ve Avlu hala devam ettiklerini öğrenince şaşırmıştık Avluyu özellikle ben bitti sanıyordum ?A
@Billy Kane @serhatt @xemrexxx
Çarpışma'nın sezon sonuna kadar devam edeceğinden bile şüphe etmeye başladım artık, reytingler gitgide düşüyor![]()
Her kalitesiz dizinin sonu böyle olsa keşke.![]()
zor kısalır dizi çok iyi gidiyor![]()
FOX Haber'i göstermek Kanal D Haber'i yükseltmiş, işlerine gelmiş.@xBUGRAx
Total
Arka Sokaklar - 10,54 | Kanal D
Gülperi - 6,63 | Show TV
Kızım - 5,79 | TV8
Payitaht Abdülhamid - 4,82 | TRT1
İstanbullu Gelin - 4,30 | Star TV
Yaparsın Aşkım - 3,67 | Fox TV
AB
İstanbullu Gelin - 8,03 | Star TV
Payitaht Abdülhamid - 6,27 | TRT1
Kızım - 5,47 | TV8
Arka Sokaklar - 5,36 | Kanal D
Gülperi - 3,44 | Show TV
Yaparsın Aşkım - 2,67 | Fox TV
TOTAL'de 11. olmasına sevinmiş garibimREYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
Ekli dosyayı görüntüle 64968
SONUÇLARI GÖRÜNCE ESMA SULTAN?A @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozmoturk @Dosi @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 64969
ab ve abc1 de 1. diziTOTAL'de 11. olmasına sevinmiş garibim![]()
REYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
SONUÇLARI GÖRÜNCE ESMA SULTAN?A @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Harunnn60 @turkuazz @dreamy @ozgur2113 @Maskeli Fedai @ozmoturk @Dosi @vadikızı
Ulan ben olmasam bitkisel hayattasın beeab ve abc1 de 1. diziayrıca dizide faruk isimli krakter var totali o düşürüyor zaten @Forumdash faruk da bizim forumu geri bırakıyor yıllardır faruklar hep böyle
![]()
REYTİNG SONUÇLARINI ARARKEN ESMA SULTAN
Aaa bu moruk sultan bir ara çökmüştü yine nereden ab de zirveye konmuşab ve abc1 de 1. diziayrıca dizide faruk isimli krakter var totali o düşürüyor zaten @Forumdash faruk da bizim forumu geri bırakıyor yıllardır faruklar hep böyle
![]()
Bu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırımAaa bu moruk sultan bir ara çökmüştü yine nereden ab de zirveye konmuş ?A
@pompy 2 haftadır bombalarla bitiyor diye bomba sahneleri atıp duruyor bana Rıza babaların 10 üstüne çıkmasıyla belli zaten ?A@serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60
8 Reyting görmüşler kolay kolay son nefesini vermez cnmBu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırım ?A
Bu kadın en son hastalnıyordu noldu vazgeçtiler sanırım![]()
![]()
Herkes harunun destereyi öldürdüğü ka hızlı ölmüyor
Yine acısını hatırlattın @Harunnn60 aHerkes harunun destereyi öldürdüğü ka hızlı ölmüyor![]()