DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,404
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Bende okumuştum birde bir kitap daha vardı , Kuyucaklı Yusuf oda efsanedirKürk mantolo madonna
bitmek üzere çok ama çok güzel bir kitapmış bayıldım kitaba Raif ne iyi adamdı ya Mariayı nasıl sevdi öyle mutlaka herkesin okuması gereken bir kitap
Bende okumuştum birde bir kitap daha vardı , Kuyucaklı Yusuf oda efsanedir
Tavsiye derim
Tolstoy- Diriliş
Bir kitap beni ilk defa derinden etkiledi, bir kadının hayata tutunmak için hayat kadınlığına soyunmasını anlatan bir kitap en az 3 defa okudum ama yine elimde kopamadım bir türlü, ağır dram ve ağır erotik sahneler içerir.
Aşırı erotiklikten kastım yazar olayları kadının hayat kadınlığı yaptığını çok iyi çözümlemiştiBeni de etkilemişti özellikle hapishane kısmı fakat o derece erotik sahne pek hatırlamıyorum?
Eğer bunu beğendiysen yazarın asıl başyapıtı olan ve dünya edebiyatının en büyük eserlerinden kabul edilen Anna Karenina'yı çok daha seversin, ilk başlarda ağır gibi geliyor fakat ilerledikçe kitabın dili seni kitabın içine dahil ediyor resmen. Ama İletişim ya da İş Bankası yayınlarından okuman gerekir en iyi çeviri için.
Daha önce okumaya alışkın olmadığım bir tür ve dilde kaleme alınmış ilginç bir kitap. Modern Türk romanlarından Puslu Kıtalar hariç hiçbirini okumamıştım, bu da ilk Pamuk kitabı oldu. Dili gerçekten çok ilginç, belli bir zaman örgüsü yok ya da farklı bir şekilde ele alınıyor, okurken okuyucu ile konuşuyor yazar ve kahraman. Meşhur "Bir kitap okudum ve bütün hayatım değişti" ile başlayan ilginç ve kasvetli bir serüven, sürükleyici olması ve dili yönüyle oldukça beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?