- Reaksiyon puanı
- 29,833
- Puanı
- 1,059
Ceza verenleri senaryonda bombayla öldürseydin bir de2014 te ceza aldım herkesi şikayet ettim sinirden
Ceza verenleri senaryonda bombayla öldürseydin bir de2014 te ceza aldım herkesi şikayet ettim sinirden
Nasıl yapıyım bütün moderatörleri şikayet ettim Arka sokakları bitirecek diye kanal dCeza verenleri senaryonda bombayla öldürseydin bir de
Arka Sokaklar bitmez ya korkma, torunlarımız bile görür o diziyiNasıl yapıyım bütün moderatörleri şikayet ettim Arka sokakları bitirecek diye kanal d
Pelin Diştaş bitiriyordu 342.Bölümden 337.Bölüm o bölümler mitin Türkiyeyi karıştırdığını işlediArka Sokaklar bitmez ya korkma, torunlarımız bile görür o diziyi
Evet bir ara olmuştu öyle bir şey, ama sonra hatalarını anlayıp devam ettirdiler Bir daha da kaldırılmaz artıkPelin Diştaş bitiriyordu 342.Bölümden 337.Bölüm o bölümler mitin Türkiyeyi karıştırdığını işledi
Evet kaldırmalarının sebebi buydu Rtürke şikayet ettilerEvet bir ara olmuştu öyle bir şey, ama sonra hatalarını anlayıp devam ettirdiler Bir daha da kaldırılmaz artık
Bende pek aktif değilim herhalde bu açıklıyo neden ceza almadığımızıSeninki daha büyük başarı o zaman Sen benim üyelik tarihime bakma geçen sene geldim foruma ben