Hayır 2İlk ve tek 16 Nisan'daydı sanırım 1 uyarı ile yırtmıştım.![]()
İlk ve tek 16 Nisan'daydı sanırım 1 uyarı ile yırtmıştım.![]()
ilk sırada yalnız kalmaNever ever.Bana ceza verecek sistem ve yönetim yok be.
![]()
Never ever.Bana ceza verecek sistem ve yönetim yok be.
![]()
Şunu 3 yapalımilk sırada yalnız kalma
Bende almadım (henüz)
zincirleme gidecek deseneŞunu 3 yapalım![]()
Tabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamakzincirleme gidecek desene
Sen daha başarılısın, bizden daha eski üyesin sonuçta(her nekadar sanki 1 senelik üye gibi dursanda)
Yalnızlığı severim ama sen gelirsen sorun yok kabulümdür.ilk sırada yalnız kalma
Bende almadım (henüz)
Yaptık gitti üstadım sen iste yeter.Şunu 3 yapalım![]()
Bu biraz şey gibi oldu, amcam ehliyet aldıktan 10 sene sonra araba almıştı bende ona diyordum dile kolay Isveçte 10 sene ehliyet alıpta 1 kere bile park cezası bile almayan sürücü olarak tarihe geçtin derdimTabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamak![]()
TeşekkürlerYalnızlığı severim ama sen gelirsen sorun yok kabulümdür.
Yaptık gitti üstadım sen iste yeter.![]()
Ben hep iyi davranırım zaten ama başkalarını bilemem.Bu biraz şey gibi oldu, amcam ehliyet aldıktan 10 sene sonra araba almıştı bende ona diyordum dile kolay Isveçte 10 sene ehliyet alıpta 1 kere bile park cezası bile almayan sürücü olarak tarihe geçtin derdimseninkide o hesap
Haticeye değil netiyeceye bakmak gerekir zaten
Teşekkürler
bugün herkes bana çok iyi davranıyor. Şanslı günümdeyim![]()
Bu yüzden seviliyorsun yaBen hep iyi davranırım zaten ama başkalarını bilemem.![]()
Bende hiç almadım hemde senden 1 gün daha eskiyimTabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamak![]()
2014'te, fevri olduğum dönemlerde
Hayır 2![]()
Seninki daha büyük başarı o zamanBende hiç almadım hemde senden 1 gün daha eskiyim![]()
2014 te ceza aldım herkesi şikayet ettim sinirdenSeninki daha büyük başarı o zamanSen benim üyelik tarihime bakma geçen sene geldim foruma ben
![]()