Hayır 2İlk ve tek 16 Nisan'daydı sanırım 1 uyarı ile yırtmıştım.
İlk ve tek 16 Nisan'daydı sanırım 1 uyarı ile yırtmıştım.
ilk sırada yalnız kalmaNever ever. Bana ceza verecek sistem ve yönetim yok be.
Never ever. Bana ceza verecek sistem ve yönetim yok be.
Şunu 3 yapalımilk sırada yalnız kalma
Bende almadım (henüz)
zincirleme gidecek deseneŞunu 3 yapalım
Tabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamakzincirleme gidecek desene
Sen daha başarılısın, bizden daha eski üyesin sonuçta(her nekadar sanki 1 senelik üye gibi dursanda )
Yalnızlığı severim ama sen gelirsen sorun yok kabulümdür.ilk sırada yalnız kalma
Bende almadım (henüz)
Yaptık gitti üstadım sen iste yeter.Şunu 3 yapalım
Bu biraz şey gibi oldu, amcam ehliyet aldıktan 10 sene sonra araba almıştı bende ona diyordum dile kolay Isveçte 10 sene ehliyet alıpta 1 kere bile park cezası bile almayan sürücü olarak tarihe geçtin derdim seninkide o hesapTabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamak
TeşekkürlerYalnızlığı severim ama sen gelirsen sorun yok kabulümdür.
Yaptık gitti üstadım sen iste yeter.
Ben hep iyi davranırım zaten ama başkalarını bilemem.Bu biraz şey gibi oldu, amcam ehliyet aldıktan 10 sene sonra araba almıştı bende ona diyordum dile kolay Isveçte 10 sene ehliyet alıpta 1 kere bile park cezası bile almayan sürücü olarak tarihe geçtin derdim seninkide o hesap
Haticeye değil netiyeceye bakmak gerekir zaten
Teşekkürler
bugün herkes bana çok iyi davranıyor. Şanslı günümdeyim
Bu yüzden seviliyorsun yaBen hep iyi davranırım zaten ama başkalarını bilemem.
Bende hiç almadım hemde senden 1 gün daha eskiyimTabi 6 yıla yakın zamandır üyeyim ben, kolay mı 6 yılda hiç ceza almamak
2014'te, fevri olduğum dönemlerde
Hayır 2
Seninki daha büyük başarı o zaman Sen benim üyelik tarihime bakma geçen sene geldim foruma benBende hiç almadım hemde senden 1 gün daha eskiyim
2014 te ceza aldım herkesi şikayet ettim sinirdenSeninki daha büyük başarı o zaman Sen benim üyelik tarihime bakma geçen sene geldim foruma ben