bazeni biraz az olmusBazen insanı çok yoruyor @12.Adam![]()
bugün bir konuda bir sey dedi, benim aciklamami bekledi. kendi düsündügü seyi (ne oldugu hakkinda fikrim yok ) ben aciklayacakmisim
bazeni biraz az olmusBazen insanı çok yoruyor @12.Adam![]()
@Gerekli24 sen de mi brütüs ?bazeni biraz az olmus
bugün bir konuda bir sey dedi, benim aciklamami bekledi. kendi düsündügü seyi (ne oldugu hakkinda fikrim yok ) ben aciklayacakmisim![]()
Her zaman demek istediğimi fırsat bulmuşken diyeyim dedim@Gerekli24 sen de mi brütüs ?![]()
De kardeşim benim ya seni mi kıracağım. Gel katıl aramıza Pasifik Mürsel.Her zaman demek istediğimi fırsat bulmuşken diyeyim dedim![]()
Dün barıştık ya şaşkın adam. Küslük 10 dakika sürdü demiştim.
Bir daha küs şakası yapmayacağız, anlaşıldı
Bak işte gene batırdı iğneyiDün barıştık ya şaşkın adam. Küslük 10 dakika sürdü demiştim.
@Dosi 'nin kolye mevzusunu bana bağlaman da senden beklenecek hareket olmuş![]()
Sevindim , GörkemBir daha küs şakası yapmayacağız, anlaşıldıFazla ciddiye almış garibim
![]()
BatırırımBak işte gene batırdı iğneyi
Sevindim , Görkem![]()
Serdar kim lan ?Batırırım
Sen de hassas çıktın be Serdar![]()
AvatarındakiSerdar kim lan ?![]()
Allah seni ne yapmasın emi bende Eşref’teki karakter sandım Yanık KadirAvatarındakiİnsan kendini nasıl bilmez 😱
E sen bana Görkem dedin, ben de sana Serdar dedimAllah seni ne yapmasın emi bende Eşref’teki karakter sandım Yanık Kadir![]()
Dinlemedim için olabilir sesi güzel Allah için ama işte zevk meselesi.E sen bana Görkem dedin, ben de sana Serdar dedim
Avatar konusundayız malum, benimseyememişsin demek daha Serdar’ı![]()
Ne kadar taşıyacaksın sen bu avatarı?Dinlemedim için olabilir sesi güzel Allah için ama işte zevk meselesi.![]()
Şu an herşey yolunda totem gibi düşün şimdilik devam.Ne kadar taşıyacaksın sen bu avatarı?@Bully
Totem yapıyormuş. GS kötü durumlara düşmese bariNe kadar taşıyacaksın sen bu avatarı?@Bully
Daha beter günlerini görmek nasip etsin.Totem yapıyormuş. GS kötü durumlara düşmese bari![]()
Gündemden çok uzağım. Gün içinde hatırlarsam bi bakayımŞu an herşey yolunda totem gibi düşün şimdilik devam.(Gs başına türlü işler geldi)
Aaaa senin gönlünü yapayım derken takımının başına bela mı oldu?Totem yapıyormuş. GS kötü durumlara düşmese bari![]()