bazeni biraz az olmusBazen insanı çok yoruyor @12.Adam![]()
bugün bir konuda bir sey dedi, benim aciklamami bekledi. kendi düsündügü seyi (ne oldugu hakkinda fikrim yok ) ben aciklayacakmisim
bazeni biraz az olmusBazen insanı çok yoruyor @12.Adam![]()
@Gerekli24 sen de mi brütüs ?bazeni biraz az olmus
bugün bir konuda bir sey dedi, benim aciklamami bekledi. kendi düsündügü seyi (ne oldugu hakkinda fikrim yok ) ben aciklayacakmisim![]()
Her zaman demek istediğimi fırsat bulmuşken diyeyim dedim@Gerekli24 sen de mi brütüs ?![]()
De kardeşim benim ya seni mi kıracağım. Gel katıl aramıza Pasifik Mürsel.Her zaman demek istediğimi fırsat bulmuşken diyeyim dedim![]()
Dün barıştık ya şaşkın adam. Küslük 10 dakika sürdü demiştim.
Bir daha küs şakası yapmayacağız, anlaşıldı
Bak işte gene batırdı iğneyiDün barıştık ya şaşkın adam. Küslük 10 dakika sürdü demiştim.
@Dosi 'nin kolye mevzusunu bana bağlaman da senden beklenecek hareket olmuş![]()
Sevindim , GörkemBir daha küs şakası yapmayacağız, anlaşıldıFazla ciddiye almış garibim
![]()
BatırırımBak işte gene batırdı iğneyi
Sevindim , Görkem![]()
Serdar kim lan ?Batırırım
Sen de hassas çıktın be Serdar![]()
AvatarındakiSerdar kim lan ?![]()
Allah seni ne yapmasın emi bende Eşref’teki karakter sandım Yanık KadirAvatarındakiİnsan kendini nasıl bilmez 😱
E sen bana Görkem dedin, ben de sana Serdar dedimAllah seni ne yapmasın emi bende Eşref’teki karakter sandım Yanık Kadir![]()
Dinlemedim için olabilir sesi güzel Allah için ama işte zevk meselesi.E sen bana Görkem dedin, ben de sana Serdar dedim
Avatar konusundayız malum, benimseyememişsin demek daha Serdar’ı![]()