Sadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmıştürkiyede iş bulamıyor tabi
Sadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmıştürkiyede iş bulamıyor tabi
dizi tutturamadığı için kılıf bulmuş kendine ecünnü başıSadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmış
öyle olsa da içten içe kin beslediğini biliyorum@Çiğdem in ecünnü listesinde değil meryoşum yanlış yerden destek ariyon'
Peki Meryem Üzerli'nin bir Alman vampir filminde oynayacak olmasından banane.Meryoşum lady Dracula site bir Alman filminde oynayacakmis inşallah adından anlaşıldığı gibi vampir filmidir @Çiğdem mecburen izler@Dosi @xBUGRAx @Aserat @kerem @Harunnn60 @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @turkuazz @dreamy @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 65845
@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhattMeryoşum lady Dracula site bir Alman filminde oynayacakmis inşallah adından anlaşıldığı gibi vampir filmidir @Çiğdem mecburen izler ?A @Dosi @xBUGRAx @Aserat @kerem @Harunnn60 @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @turkuazz @dreamy @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 65845
Alakası yoktur@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhatt
Nesini izleyelim o ecünnünün
Keşke olsaydıListemde değil ?A
Ecünnü değil çünküKeşke olsaydıTek kaldım bu ecünnü savaşında
ben forumda paylaşırım zorunlu izleme etkinliği yaparım merak etmePeki Meryem Üzerli'nin bir Alman vampir filminde oynayacak olmasından banane.İzleyecek halim yok sonuçta, bu bilgi bana ne katacak.
Niye vampir dizisinden utanıyım bee@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhatt
Kimse bana zorla bir şey yaptıramazz.ben forumda paylaşırım zorunlu izleme etkinliği yaparım merak etme
Vampir dizisi değil Meryemi izleyeceğini demeye utanmışsındır abiciğimNiye vampir dizisinden utanıyım beeSöylemicem dedim nasılsa yeni dizilere başlamıyorsun seninki olmadandedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?