Sadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmıştürkiyede iş bulamıyor tabi![]()
Sadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmıştürkiyede iş bulamıyor tabi![]()
dizi tutturamadığı için kılıf bulmuş kendine ecünnü başıSadece film ve reklamlarda oynicam diye açıklama yapmış![]()
öyle olsa da içten içe kin beslediğini biliyorum@Çiğdem in ecünnü listesinde değil meryoşum yanlış yerden destek ariyon'![]()
Peki Meryem Üzerli'nin bir Alman vampir filminde oynayacak olmasından banane.Meryoşum lady Dracula site bir Alman filminde oynayacakmis inşallah adından anlaşıldığı gibi vampir filmidir @Çiğdem mecburen izler![]()
@Dosi @xBUGRAx @Aserat @kerem @Harunnn60 @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @turkuazz @dreamy @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 65845
@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhattMeryoşum lady Dracula site bir Alman filminde oynayacakmis inşallah adından anlaşıldığı gibi vampir filmidir @Çiğdem mecburen izler ?A @Dosi @xBUGRAx @Aserat @kerem @Harunnn60 @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @turkuazz @dreamy @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 65845
Alakası yoktur@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhatt
Nesini izleyelim o ecünnünün
Keşke olsaydıListemde değil ?A![]()
Ecünnü değil çünküKeşke olsaydıTek kaldım bu ecünnü savaşında
![]()
ben forumda paylaşırım zorunlu izleme etkinliği yaparım merak etmePeki Meryem Üzerli'nin bir Alman vampir filminde oynayacak olmasından banane.İzleyecek halim yok sonuçta, bu bilgi bana ne katacak.
![]()
Niye vampir dizisinden utanıyım bee@Forumdash bir vampir dizisi buldum bekliyorum ama utanıyorum ismini demem gizlice izlicem diyordu yoksa 😱😱😱 @serhatt
Kimse bana zorla bir şey yaptıramazz.ben forumda paylaşırım zorunlu izleme etkinliği yaparım merak etme![]()
Vampir dizisi değil Meryemi izleyeceğini demeye utanmışsındır abiciğimNiye vampir dizisinden utanıyım beeSöylemicem dedim nasılsa yeni dizilere başlamıyorsun seninki olmadan
dedim.