bugün bişi olmuş arapça yazmışalr anlamadım @Aserat kaknemi farah kovuldu dedi filmdenYeni mi görüyorsun ayol aylar önce açıldı konusu
bugün bişi olmuş arapça yazmışalr anlamadım @Aserat kaknemi farah kovuldu dedi filmdenYeni mi görüyorsun ayol aylar önce açıldı konusu
Kovulmamıştır o ayrılmıştırbugün bişi olmuş arapça yazmışalr anlamadım @Aserat kaknemi farah kovuldu dedi filmden
Şarkısını fena ulmadım o değildefarah yine sizi çatlatacak bir filmde oynayacakmış kadro şöyle bu kızın sinemadaki şansının onda biri tv ye yansımıyor @Yiğitt @xBUGRAx @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 69955
Unutmuşum sayın Gs'li dostum.. Ben sizi etiketlediğimi sanıyordumArap... demek bize artık etiket yok.
Unutmuşum sayın Gs'li dostum.. Ben sizi etiketlediğimi sanıyordum
Hep üzerimizde dolanan Akbaba’nın oyunları bunlar sayın Gs’li dostum... @Bully
Sayın Gs'li dostum ne diyor bu arkadaş 😱
Sayın Gs'li dostum ne diyor bu arkadaş 😱
Benim bi şey dememe gerek yok bebeğim, görünen köy klavuz istemezSayın Gs'li dostum ne diyor bu arkadaş 😱
Hanginiz hanginiz @xemrexxx
Arap... demek bize artık etiket yok.
Maskeli beni mi etiketlemiş? 😱 ben şuan şok
Maskeli beni mi etiketlemiş? 😱 ben şuan şok
Uzun zamandır etiketlerime bir kere bile geri dönüş yapmadı ve bana içten içe küs sandım ama beni etiketlemiş 😱 Sherlock ile karıştırmıştır herhalde beni malum Sherlock ile ortağız ya hatlar karışmıştır Maskeli'de şuan bu mesajı madem okuyorsun bari git dizi finalini oyla, başa baş gitmekte
LEŞ deme lazım olur
Selam verdim borçlu çıktım tabirine uydu bu tesekkürlerYok küs değiliz Yoğundum o yüzden donememisimdir Kullandım iyi