En Son Film & Sinema Haberleri

Paul Walker Aramızdan Ayrılışının 6.Yılı...
1575117049063.png

30 Kasım 2013 tarihinde Kaliforniya'da arkadaşının kullandığı aracın aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybedip bir ağaca çarpması sonucunda arkadaşıyla beraber hayatını kaybetmiştir .
Hızlı ve Öfkeli filmi serisi filmi ile adeta filmi sevenler için aileden biri olmuştu...İlk öğrendiğimde gerçekten çok üzülmüşdüm;gencecik yaşı ve arkada bıraktığı ailesi ve sevenleri...

Ve sanırım bu sahne her erkeği muhakkak ağlatmıştır...

RIP Paul Walker....

1576184770012.png

Matrix 4 ve John Wick 4 aynı gün vizyona giriyor
Keanu Reeves'in başrollerini üstlendiği Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün vizyona girecek. Warner Bros.'un açıklamasını gören hayran kitlesi ise o günü "Keanu Reeves Günü" ilan etti.
Başarılı oyuncu Keanu Reeves’in merakla beklenen serilerinin devam filmleri olan Matrix 4 ve John Wick 4’ün vizyon tarihleri belli oldu. Warner Bros. iki filmin de 21 Mayıs 2021 tarihinde gösterime gireceğini duyurdu.

Arap... demek bize artık etiket yok. :(
Böyle birbirinize düşersiniz işte yılanlar ittifakı :A @Dosi @xemrexxx
Maskeli beni mi etiketlemiş? 😱 ben şuan şok :A
Uzun zamandır etiketlerime bir kere bile geri dönüş yapmadı ve bana içten içe küs sandım ama beni etiketlemiş 😱 Sherlock ile karıştırmıştır herhalde beni :A malum Sherlock ile ortağız ya hatlar karışmıştır Maskeli'de :A şuan bu mesajı madem okuyorsun bari git dizi finalini oyla, başa baş gitmekte :A

Maskeli beni mi etiketlemiş? 😱 ben şuan şok :A
Uzun zamandır etiketlerime bir kere bile geri dönüş yapmadı ve bana içten içe küs sandım ama beni etiketlemiş 😱 Sherlock ile karıştırmıştır herhalde beni :A malum Sherlock ile ortağız ya hatlar karışmıştır Maskeli'de :A şuan bu mesajı madem okuyorsun bari git dizi finalini oyla, başa baş gitmekte :A

Yok küs değiliz :A Yoğundum o yüzden donememisimdir :A Kullandım iyi :A

• Harika
Reactions: Dosi