En Son Film & Sinema Haberleri

Ben 30 dk. lık bölümü izlerken sıkılıyordum zaten, bide 90 dk. yı hiç çekemem
Normal bölüm gibi düşünüyorsun işte. Normal bölümlerden sadece 1 bölüme 9 puan vermişim. Gerisi 7-8. Finale ise 10 tam puan vermişim. Benden 10 tam puan alan çok az şey vardır son yıllarda.

Normal bölüm gibi düşünüyorsun işte. Normal bölümlerden sadece 1 bölüme 9 puan vermişim. Gerisi 7-8. Finale ise 10 tam puan vermişim. Benden 10 tam puan alan çok az şey vardır son yıllarda.
Final diye 10 puan vermişsindir sen

Christian Bale Jobs Olmaktan Vazgeçti!

Ünlü oyuncu Christian Bale, Steve Jobs'un biyografisinde yer almayacak.

İlk haberi çıktığında olur diyordumda, şimdi bakınca pek bale'lik bir rol değildi gibi zaten.

Christian Bale Jobs Olmaktan Vazgeçti!

Ünlü oyuncu Christian Bale, Steve Jobs'un biyografisinde yer almayacak.

İlk haberi çıktığında olur diyordumda, şimdi bakınca pek bale'lik bir rol değildi gibi zaten.
Yeni teklif Michael Fessbender'a gitmiş. Daha önce de DiCaprio deniliyordu. Galiba film iyi değil ki herkes kaçıyor.

Yeni teklif Michael Fessbender'a gitmiş. Daha önce de DiCaprio deniliyordu. Galiba film iyi değil ki herkes kaçıyor.
Öyle bir üstadı canlandırıp başarısız olma var işin içinde. Bunun bedeli ağır olur bence ondan dolayı çekiniyorlardır.

Karşılaştırılacakları kişi Ashton Kutcher olacak ve o bu filmle yerin dibine sokuldu. Daha kötüsü olma ihtimali düşük.
2013'de filminin çekildiğini bilmiyordum, Ashton'uda daha önce izlemedim fikrim yok o yüzden konu hakkında.

Konusunu bulamadım buraya atayım bari, @OzaN beğenmemişti sanki,
Yakından bakınca güzel olmuş bence,

Robert Zemeckis'in The Walk'tan sonra yönetmenliğini yapacağı filmde (romantik gerilim diye geçiyor?) Brad Pitt başrolde oynayacakmış.

Brad Pitt için Oscar vakti.

@Danger UA! @berkann @gundix123
Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam.

Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam.
Flight var 2012 yılında.Film çok iyi değildi ama Denzel Washington uzun bir aradan sonra aday oldu.

Zaten toplam 4 tane filmi var Cast Away sonrası ve iki tanesi animasyon. Flight bence çok iyi bir filmdi ve Denzel Washington aday oldu @Danger UA!'nın söylediği gibi. Arada tek Beowulf kötü çıkmış ama olur o kadarlık.

Gone Girl'ün Oscar adayı yıldızı Rosamund Pike, The Deep Blue Goodbye filminin kadrosuna katılmış. Christian Bale ile başrol oynayacaklar. Yönetmen ise Walk the Line ve 3:10 to Yuma filmlerinin yönetmeni James Mangold. Film büyük ihtimalle 2016'da çıkar...

@Danger UA! @cevaa @berkann @gundix123