En Son Film & Sinema Haberleri

Ben 30 dk. lık bölümü izlerken sıkılıyordum zaten, bide 90 dk. yı hiç çekemem :D
Normal bölüm gibi düşünüyorsun işte. Normal bölümlerden sadece 1 bölüme 9 puan vermişim. Gerisi 7-8. Finale ise 10 tam puan vermişim. Benden 10 tam puan alan çok az şey vardır son yıllarda. :):)

Christian Bale Jobs Olmaktan Vazgeçti!

Ünlü oyuncu Christian Bale, Steve Jobs'un biyografisinde yer almayacak.

İlk haberi çıktığında olur diyordumda, şimdi bakınca pek bale'lik bir rol değildi gibi zaten. :)

Christian Bale Jobs Olmaktan Vazgeçti!

Ünlü oyuncu Christian Bale, Steve Jobs'un biyografisinde yer almayacak.

İlk haberi çıktığında olur diyordumda, şimdi bakınca pek bale'lik bir rol değildi gibi zaten. :)
Yeni teklif Michael Fessbender'a gitmiş. Daha önce de DiCaprio deniliyordu. Galiba film iyi değil ki herkes kaçıyor. :):)

Konusunu bulamadım buraya atayım bari, @OzaN beğenmemişti sanki,
Yakından bakınca güzel olmuş bence,

10485645_653097171476162_8624964759796649259_n.jpg

1909360_594981800628548_5941447576838145956_o.jpg

Robert Zemeckis'in The Walk'tan sonra yönetmenliğini yapacağı filmde (romantik gerilim diye geçiyor?) Brad Pitt başrolde oynayacakmış.

Brad Pitt için Oscar vakti. :):)

@Danger UA! @berkann @gundix123
Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam. :)

Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam. :)
Flight var 2012 yılında.Film çok iyi değildi ama Denzel Washington uzun bir aradan sonra aday oldu.:)

Zaten toplam 4 tane filmi var Cast Away sonrası ve iki tanesi animasyon. Flight bence çok iyi bir filmdi ve Denzel Washington aday oldu @Danger UA!'nın söylediği gibi. Arada tek Beowulf kötü çıkmış ama olur o kadarlık. :):)