Niye izlenmesin ya normal bölüm gibi düşünme. Yarım saat daha olsa da izlenirdi.
Ben 30 dk. lık bölümü izlerken sıkılıyordum zaten, bide 90 dk. yı hiç çekemem
Niye izlenmesin ya normal bölüm gibi düşünme. Yarım saat daha olsa da izlenirdi.
Normal bölüm gibi düşünüyorsun işte. Normal bölümlerden sadece 1 bölüme 9 puan vermişim. Gerisi 7-8. Finale ise 10 tam puan vermişim. Benden 10 tam puan alan çok az şey vardır son yıllarda.Ben 30 dk. lık bölümü izlerken sıkılıyordum zaten, bide 90 dk. yı hiç çekemem
Final diye 10 puan vermişsindir senNormal bölüm gibi düşünüyorsun işte. Normal bölümlerden sadece 1 bölüme 9 puan vermişim. Gerisi 7-8. Finale ise 10 tam puan vermişim. Benden 10 tam puan alan çok az şey vardır son yıllarda.
Final diye illa 10 olacak diye bir şey yok. Pek çok dizinin finaline de normal puan vermişimdir.Final diye 10 puan vermişsindir sen
Yeni teklif Michael Fessbender'a gitmiş. Daha önce de DiCaprio deniliyordu. Galiba film iyi değil ki herkes kaçıyor.Christian Bale Jobs Olmaktan Vazgeçti!
Ünlü oyuncu Christian Bale, Steve Jobs'un biyografisinde yer almayacak.
İlk haberi çıktığında olur diyordumda, şimdi bakınca pek bale'lik bir rol değildi gibi zaten.
Öyle bir üstadı canlandırıp başarısız olma var işin içinde. Bunun bedeli ağır olur bence ondan dolayı çekiniyorlardır.Yeni teklif Michael Fessbender'a gitmiş. Daha önce de DiCaprio deniliyordu. Galiba film iyi değil ki herkes kaçıyor.
Karşılaştırılacakları kişi Ashton Kutcher olacak ve o bu filmle yerin dibine sokuldu. Daha kötüsü olma ihtimali düşük.Öyle bir üstadı canlandırıp başarısız olma var işin içinde. Bunun bedeli ağır olur bence ondan dolayı çekiniyorlardır.
2013'de filminin çekildiğini bilmiyordum, Ashton'uda daha önce izlemedim fikrim yok o yüzden konu hakkında.Karşılaştırılacakları kişi Ashton Kutcher olacak ve o bu filmle yerin dibine sokuldu. Daha kötüsü olma ihtimali düşük.
Yok ya ben kısa saçı neredeyse kimseye yakıştıramıyorum. (Kadınlarda tabii )Konusunu bulamadım buraya atayım bari, @OzaN beğenmemişti sanki,
Yakından bakınca güzel olmuş bence,
Aslında açardım da çok üşeniyorum.
Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam.Robert Zemeckis'in The Walk'tan sonra yönetmenliğini yapacağı filmde (romantik gerilim diye geçiyor?) Brad Pitt başrolde oynayacakmış.
Brad Pitt için Oscar vakti.
@Danger UA! @berkann @gundix123
Flight var 2012 yılında.Film çok iyi değildi ama Denzel Washington uzun bir aradan sonra aday oldu.Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam.
Zaten toplam 4 tane filmi var Cast Away sonrası ve iki tanesi animasyon. Flight bence çok iyi bir filmdi ve Denzel Washington aday oldu @Danger UA!'nın söylediği gibi. Arada tek Beowulf kötü çıkmış ama olur o kadarlık.Zemeckis'in kariyerinde çok sevdiğim filmler var ama Cast Away'den bu yana pek başarılı olamamış gibi. Film kötü çıkarsa Brad Pitt'i de dikkate alacaklarını sanmam.
Güzel haberGone Girl'ün Oscar adayı yıldızı Rosamund Pike, The Deep Blue Goodbye filminin kadrosuna katılmış. Christian Bale ile başrol oynayacaklar. Yönetmen ise Walk the Line ve 3:10 to Yuma filmlerinin yönetmeni James Mangold. Film büyük ihtimalle 2016'da çıkar...
@Danger UA! @cevaa @berkann @gundix123