Küçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuyduhoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan![]()
Küçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuyduhoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan![]()
biliyoruz @Çiğdem- ablana anlatmışsın burakla kadirin posterlerinin üstüne yatıyormuşsun hatta bazı günler posterleri rulo yapıp neyse gerisini anlatmayımKüçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuydu![]()
Yalan yok herşeyi yaptımbiliyoruz @Çiğdem- ablana anlatmışsın burakla kadirin posterlerinin üstüne yatıyormuşsun hatta bazı günler posterleri rulo yapıp neyse gerisini anlatmayım![]()
Bune zibidiler ecünnüler doluşmuş tam @xBUGRAx kanalına uygunhoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan![]()
Korelileri sevmiyorum,türklerden parlaklar olursa izleriz
Neymiş o elit dizielriniz aksiyon var mıAlma günahımızı alma.Yeni müdürlerimiz elit diziler alıyor Show'daymış bu.
![]()
Neymiş o elit dizielriniz aksiyon var mı![]()
![]()
![]()
Haikaten kahredici
@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesinHaikaten kahredici
Şansa bak ecünnüdeki,Kenanla evli Barışla partner
Yine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.
Ünlü hayranı olmak ne zamandır zillilik oldu patlayasıca@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesin![]()
seninle yapsınlar aranıza giren kötü avrat da @Billy Kane olsunYine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.![]()
sende barış ya da kenanın kucağında cıbıldak şekilde evde tur atmak istiyormuşsunBen yapmadım,onu yapanlara söyle![]()
Haikaten kahredici
Şansa bak ecünnüdeki,Kenanla evli Barışla partner
@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesin![]()
Aaa bu ecünnü koskoca Kenanı bitirdi şimdi bizim adamımıza göz koymuş 😕😕😕Yine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.![]()
Töbe haşasende barış ya da kenanın kucağında cıbıldak şekilde evde tur atmak istiyormuşsunbiz öyle duyduk
![]()