Küçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuyduhoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan
Küçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuyduhoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan
biliyoruz @Çiğdem- ablana anlatmışsın burakla kadirin posterlerinin üstüne yatıyormuşsun hatta bazı günler posterleri rulo yapıp neyse gerisini anlatmayımKüçük sırları bende izledim zamanına göre parlak deposuydu
Yalan yok herşeyi yaptımbiliyoruz @Çiğdem- ablana anlatmışsın burakla kadirin posterlerinin üstüne yatıyormuşsun hatta bazı günler posterleri rulo yapıp neyse gerisini anlatmayım
Bune zibidiler ecünnüler doluşmuş tam @xBUGRAx kanalına uygun @serhatthoşt diyorum sana son izlediğim gençlik dizisi küçük sırlardı teee @Çiğdem- in evde kalmadığı zamanlardan
Korelileri sevmiyorum,türklerden parlaklar olursa izleriz
Neymiş o elit dizielriniz aksiyon var mıAlma günahımızı alma. Yeni müdürlerimiz elit diziler alıyor Show'daymış bu.
Neymiş o elit dizielriniz aksiyon var mı
Haikaten kahredici
@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesinHaikaten kahredici
Şansa bak ecünnüdeki,Kenanla evli Barışla partner
Yine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.
Ünlü hayranı olmak ne zamandır zillilik oldu patlayasıca@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesin
seninle yapsınlar aranıza giren kötü avrat da @Billy Kane olsunYine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.
sende barış ya da kenanın kucağında cıbıldak şekilde evde tur atmak istiyormuşsun biz öyle duydukBen yapmadım,onu yapanlara söyle
Haikaten kahredici
Şansa bak ecünnüdeki,Kenanla evli Barışla partner
@Çiğdem- in listesinde en baştaki 2 erkeği kaptı sinem senin de listende ilk 3 tedir bu ikisi ne de olsa çiğdem gibi donu zilli ve aşüftesin
Aaa bu ecünnü koskoca Kenanı bitirdi şimdi bizim adamımıza göz koymuş 😕😕😕Yine uydurma haber, son 2-3 ayda Barış'a partner yapmadıkları kimse kalmadı.
Töbe haşa Benim öyle isteklerim olmaz olamazsende barış ya da kenanın kucağında cıbıldak şekilde evde tur atmak istiyormuşsun biz öyle duyduk