Kim kiminlen sende YiğitlenAvukat @Yiğitt geliyor kurtarmaya 1 yıl sabretsin Acun sadece orada olur o süre içinde
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06
![]()
Düş artık yakasından
Kim kiminlen sende YiğitlenAvukat @Yiğitt geliyor kurtarmaya 1 yıl sabretsin Acun sadece orada olur o süre içinde
![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06
![]()
Elif kim?macun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
bir kere daha bayram harçlığını haketti velet
@Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @serhatt @Thequeer @Ahmed @Dosi @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @sokak sanati @Billy Kane @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60391 Ekli dosyayı görüntüle 60392
cahil !!!!!! kanal 7 nin rekorlar kıran dizisini bilmiyor musun.ssElif kim?![]()
Bundan sonra Acun'cuğuma bir şey dersen karşında beni bulursun.macun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
@Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @cookies @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @serhatt @Thequeer @Ahmed @Dosi @MasacRE- @denizz19 @gözlemci @sokak sanati @Billy Kane @ozmoturk Ekli dosyayı görüntüle 60391 Ekli dosyayı görüntüle 60392
Oh olsun Acunamacun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
macun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
@xBUGRAx İle bedduarılımızı yolluyoruz o veletemacun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
Kalitene hayran kaldım.cahil !!!!!! kanal 7 nin rekorlar kıran dizisini bilmiyor musun.ss
Farkı ümmet.macun artık uluslarası oldu 5-6 ülkede yarışma yapıyor neyse ki kolombiyada elifciğim macuna haddine bildirmişelif 8. macunun yarışması 10. olmuş üstelik elif gün içi yayınlanıyor
Ay skandal skandal Kamil Koç'un bu arabasında da Show ve Fox yok. Nereye şikayet etsem ki BİMER ve CİMER'e mi yazsak.. @xBUGRAx @Çiğdem- @xemrexxx
![]()
Sadece ben dönüyorum annem daha 20 gün Sivasta en az.Erken dönüyorsunuz.![]()
Sadece ben dönüyorum annem daha 20 gün Sivasta en az.![]()
Mersin'e de geçecem, ama orayı seviyorım bunalıma girmem.Dağıtma evi fazla.![]()
Aaa ne gğzel Supernatural izliyorduk inş bu durum etkilemez ayollSadece ben dönüyorum annem daha 20 gün Sivasta en az.![]()
Benim 2 haftam var daha Temmuz sonu gibi bakalımAaa ne gğzel Supernatural izliyorduk inş bu durum etkilemez ayoll![]()
![]()
Öte yandan kurtulmanada sevindim darısı @Yiğitt başına ve bir süre sonrada benim inş![]()
![]()
![]()