En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre kınaya zaafını bilemem en populer dizisi yılan hikasiydi o zamandan hayransındır. Malum totoşsun
Ama diğerlerine bu yuzden

Ayrıca o kızlar ergen dizilerinde oynuyorlar
Farah da ergen dizisinde olursa görürsün

ne var bunda oyuncu dediğin her rolde oynar ıyy melun anlamadıpını bu ka belli etme

hangi ergen dizisi bir kadın oyuncuyu Tuba, beroşla karşılaştırılır hale getirir elçin geldi
ayrıca kara sevda da ergen dizisi değil gayet entrikalı teyze dizisi

memeli oğlanlar da her rölü oynuyor

Kızların 2sini tanıyorum 2si de başrol diğeri yan röl

ne alakası var bu işler yeteneğe bakar bak sizin Tuba nasıl dökülüyor son 3 dizidir
şirketi de batırıyor bak beroş kösemde nasıl hülyoşun gölgesinde kaldı
neyse dur ohal ilan edilmiş
Öfff ben sana memelilerin resimlerini atarken ilan edildi

Sen de kalsın geri iade yok bizde

Sbs sınavımıydı dizi? Neydi ordakioyuncularda hayır gelmez
bir zamanlar @xemrexxx onları kötülürken şimdi yandaşı olnuş
Sana Bir Sır Vereceğim'i izlemedim, ama Gültepe ve Kösem'den anlayabilirsin cevherini.
farukcuğum yine kelime oyunu yapıyor her oyuncuyu kendi kenanı çaçası gibi aynı rolleri oynar sanıyor izlemeden yorumluyor

ben hep derim kenan,kıvanç vb. hakkındaki fikrim nettir değişmez zira yaşları geldi ancak ekin,demet vb. sbsv de 19-20 yaşındaydı yani konservatuvara bile yeni başlanacak yaşta
oyunculuk 30 yaşına kadar oturur benm görüşüme göre o yüzden aseratın sevmediği hande erçel de 30 yaşında bir bergüzar olabilir

Sana Bir Sır Vereceğim'i izlemedim, ama Gültepe ve Kösem'den anlayabilirsin cevherini.
Gültepe de yarişman sayesinde gördüm ona bişey demiyeyım de Kösem ne yaaa? My'deki karakterlerin duruşları konuşma tonları bile hepsi myden kopyala yapiştir. Bu kadar çakma beklemiyordum kösemi. Beren var diye izleyecektim guya

Sbs zamanı öyle demiyordun
twitterda fanlar bastırdıkça kuduryordun myden cok twit atılıyor diye
şimdi sıvama yapma
merak etme köseme baktım beni çakma diziydi

ağzına bi,r çakarım görürsün çakma dizi olsa reytingleri 2.5-3 olmazdı

evet fanlarına gıcıktım ama diziyi izlemediğim için oyunculuğuna yorum yapmadım

Bence 30 yaşına geldiğinde bir Bergüzar olmak değil de, Hande Erçel olması kendisi için daha hayırlı olur.

Aslında Kösem'de izlediğim yok, ama herkes olumlu yorumlar yapıyordu.

My izlediysen eğer, sanki Halit'i izlemiş izlemiş de My'de flashback yapmişlar Süleymanı oynuyor dibi
Diğer oyuncularda. Hepsi mydekilerin aynı oyunculuğu
senaryolarda hemen hemen aynı olunca

Sonra?
Dediğim gibi Kösem'i izlemedim, o yüzden fikrim yok.