En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
My izlediysen eğer, sanki Halit'i izlemiş izlemiş de My'de flashback yapmişlar Süleymanı oynuyor dibi:F Diğer oyuncularda. Hepsi mydekilerin aynı oyunculuğu:T: senaryolarda hemen hemen aynı olunca:F

Sonra?:A
hadsize bak sülüman zamanında kim bu ka isyan edebilirdi askerin kellesi giderdi kellesi ayrıca hürrem aşkıyla hafızalara kazındı kösmüş ise ahmet başkasına bakmasın diye erotik hareketlerle yükseldi.ss aynı senaryo aynı oyunculukmuş hoşt bu bu dediğin mantıkla kara sevda da aşkı memnu kopyası çünkü yasak aşk var:A

hadsize bak sülüman zamanında kim bu ka isyan edebilirdi askerin kellesi giderdi kellesi ayrıca hürrem aşkıyla hafızalara kazındı kösmüş ise ahmet başkasına bakmasın diye erotik hareketlerle yükseldi.ss aynı senaryo aynı oyunculukmuş hoşt bu bu dediğin mantıkla kara sevda da aşkı memnu kopyası çünkü yasak aşk var:A
Asıl sana hoş toz kondurmamak için daha hangi sahneleri erotizme vurduracan:F

türkiye şartlarında erotizm:A bir kere dediğin gibi kopya olsa dizi n kötü 6 reyting alırdı totalda bknz: kvp,arka sokaklar, koreden uyarlama diziler ....
Oğlum her çakma dizi izlenecek diye kaide mi var:F tutturmuşsun çakma olsa şu kadar yüksek reyting alırdı diye. Bi de şöyle düşün? Ben bunu geçen sene izledim zaten aynısı çekip koymuşlar önume diye:F

De get ötede bayıl:F
sultanımız ayımız ışığımız güneşimiz set çalışanlarıyla yemekte :bhr: @Yiğitt @Bully beroşu tutun düşmesin:A @cookies @Çiğdem- @eskici @denizz19 @Aserat @ozgur2113
dfgfdgdf.png

sen koskoca ay yapım dizi yap başrole kenanla bergüzarı koy sonra elin yunanı,sırbı,latin amerikalısı o diziyi gündüz kuşağında yayınlasın :A tv de yayınlamaya tenezzül etmeyip internet sitesine koyan arapları saymiyim bile :A ay neyse @Forumdash ve @batuhankaralar a laf attıktan sonra diğerlerini etiketleyeyim @Yiğitt @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @cookies @Çiğdem- @ozgur2113 @eskici latin amerikada şu an yayınlanan Türk dizileri :D Ekli dosyayı görüntüle 51159
Kanal D listeye damga vurmuş. :Z

ay hoşt sizin şirket de korkak çıktı resmen tns nin şişirmesi kanala yönelmişler full :F @Forumdash @batuhankaralar :F

@denizz19 @Aserat @cookies @-potterhead- @Yiğitt

11 dizi var tabloda 3ü total d nasıl damga bu :F
4 Ay Yapım dizisinin olması imkansız. :D

1 dizi FOX'ta, 1 dizi Star'da, 1 dizi de eskiden kalan Kara Sevda, 1 dizi Show TV'de, 1 dizi Kenan'ın ATV'de (Etti 6 dizi, Kerem'in dizisini de saymadım. :D )

4 Ay Yapım dizisinin olması imkansız. :D

1 dizi FOX'ta, 1 dizi Star'da, 1 dizi de eskiden kalan Kara Sevda, 1 dizi Show TV'de, 1 dizi Kenan'ın ATV'de (Etti 6 dizi, Kerem'in dizisini de saymadım. :D )
aydirik yapım beni ilgilendirmiyi fgsn den sonra kaliteyi kaybettiler o yüzden düşünmüyorum kaç dizi yapacaklar falan :D ben şu an edho yu düşünüyorum sanem çelik ve meryoşum dahil olmuş diyolla deniz çakkır da duruyorsa bu üçlü my ve aşk-ı memnudan sonra görüp görebileceğimiz en iyi entrika üçlüsü olur @Çiğdem- le @vadikızı diziyi ayakları totolarına vura vura terkeder :A

aydirik yapım beni ilgilendirmiyi fgsn den sonra kaliteyi kaybettiler o yüzden düşünmüyorum kaç dizi yapacaklar falan :D ben şu an edho yu düşünüyorum sanem çelik ve meryoşum dahil olmuş diyolla deniz çakkır da duruyorsa bu üçlü my ve aşk-ı memnudan sonra görüp görebileceğimiz en iyi entrika üçlüsü olur @Çiğdem- le @vadikızı diziyi ayakları totolarına vura vura terkeder :A
O haber de doğru değildir. :A