ay pis yolarım seni .ssnecati şaşmazve engin akyürekten birisi kazanır umarım dayanın
ay pis yolarım seni .ssnecati şaşmazve engin akyürekten birisi kazanır umarım dayanın
Engin aşkın mı tuttu hayrola.necati şaşmazve engin akyürekten birisi kazanır umarım dayanın
engin neyse de neco evli barklı çoluğu çocuğu var 45 yaşında kısa boylu pek kası da yok nesine bakıyor bu çikinella @Çiğdem- dersinizEngin aşkın mı tuttu hayrola.
Ağalar ara sıra Çiğdemin mesajlarını gözetliyorlar ondan yazmıştır.engin neyse de neco evli barklı çoluğu çocuğu var 45 yaşında kısa boylu pek kası da yok nesine bakıyor bu çikinella @Çiğdem- dersiniz
kara para aşktan seviyordum zatenEngin aşkın mı tuttu hayrola.
Meryem gidince sesi soluğu kesildi.
ayol ben takmam fan anketlerini hiçbir zaman zaten totoşMeryem gidince sesi soluğu kesildi.
Yılbaşı özel bölümü mü olacakmış Haluk? Arkadaşım Hoşgeldin hani yılbaşında Fox'ta olacaktı.
serenay elenmiş ben şok 😱
erkeklerde de kıvanç elenmiş neco hala devam ediyor @Çiğdem- tüm gün uğraşıyon demek oy için@destere bak da örnek al
erkeklerde sonuç aynı fanfinikon sitesinde ama kadınlarda hazalla beroş yok meryemle pelin var bu durumda mbc anketinde @-potterhead- @sürgünüm @sokak sanati ortaklaşa şike yapmış oluyor
@mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı
hayat bu her şey olabilirBeren nasıl elenir.ss
hayat bu her şey olabilirerkek oyuncuda iki liste de aynı kadınlarda 2 site farklı sonuç gösteriyor
işte farklı sonuç çıkıyor fanfinolar da anlamamış bence hazalla berenin elendiğinde birden çok kez oy atabiliyon ondan sonuç öyleÜsttekinde Meryem elendi gözüküyor.ss
Onu çoktan beri yapıyorlar sen yeni öğrendin herhalde.paramparçada nurgülle erkanı artık montajla birleştireceklermiş karşılıklı sahneleri olmicekmiş bir ilk@mrt-06 @sokak sanati @sürgünüm @-potterhead- @destere @Çiğdem- @Harunnn60
koskoca hürriyet ve radikal de yeni öğrenmiş sorun ben değilim benceOnu çoktan beri yapıyorlar sen yeni öğrendin herhalde.
ayy ne var beee ertuğrulumdakı reytinglerde o dizilerin hiçbirinde yok ben türkiyee alınan reytinge bakarımmy den sonra paramparça nın da fragmanı çıktı OSN dedubai tv de yayınlayacak diziyi meryemin dizisi ve paramparça köseme nanik yapacak @sokak sanati @ozgur2113 @Bully ve @Yiğitt çatlayacakdirilişten hala ses yok vaz mı caydılar dersiniz@Çiğdem- @HarzeM @Maskeli Fedai@Harunnn60 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @mrt-06
sen zaten diğer ülkelere bakamazsın senin dizileri hep dövüyorlarayy ne var beee ertuğrulumdakı reytinglerde o dizilerin hiçbirinde yok ben türkiyee alınan reytinge bakarım
my den sonra paramparça nın da fragmanı çıktı OSN dedubai tv de yayınlayacak diziyi meryemin dizisi ve paramparça köseme nanik yapacak @sokak sanati @ozgur2113 @Bully ve @Yiğitt çatlayacakdirilişten hala ses yok vaz mı caydılar dersiniz@Çiğdem- @HarzeM @Maskeli Fedai@Harunnn60 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @mrt-06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?