En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Emre bugün paylaşmamış ben devam edeyim. :))

@destere @ABAY_06 @sokak sanati @Çiğdem-

CW7WM1zUEAAUC3k.png
Meryem gidince sesi soluğu kesildi. :A

my den sonra paramparça nın da fragmanı çıktı OSN de :D dubai tv de yayınlayacak diziyi meryemin dizisi ve paramparça köseme nanik yapacak @sokak sanati @ozgur2113 @Bully ve @Yiğitt çatlayacak :A dirilişten hala ses yok vaz mı caydılar dersiniz:A @Çiğdem- @HarzeM @Maskeli Fedai :A @Harunnn60 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @mrt-06
ayy ne var beee ertuğrulumdakı reytinglerde o dizilerin hiçbirinde yok ben türkiyee alınan reytinge bakarım :F:F:F

my den sonra paramparça nın da fragmanı çıktı OSN de :D dubai tv de yayınlayacak diziyi meryemin dizisi ve paramparça köseme nanik yapacak @sokak sanati @ozgur2113 @Bully ve @Yiğitt çatlayacak :A dirilişten hala ses yok vaz mı caydılar dersiniz:A @Çiğdem- @HarzeM @Maskeli Fedai :A @Harunnn60 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @mrt-06

gülseren ayrıldıktan sonra diziye yenir isim koymaalrı alzım yoksa bu sezon sonu olur paramparçanın :) ben gülsereni sevmemde hikayede önemli bir karakter o çıktıktan sonra hikayenin bir tarafı eksik kalacaktır :)
gerçi dubaililere ne versen yutarlar ben bizim için düşünüyorum :)