Doğruları söylüyoruz ne var.aaa kafana ne düştü
ay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızDoğruları söylüyoruz ne var.
Eğer doğruysa efso olur.ay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızay diziyi yakacakalryakında @Çiğdem- de katılır
ben katılsam yine iyiydi benceay dur şu an tansiyonum düştü köseme fahriye evcen de katılmış diyolla ay bayılıyorum gülcan arslanın üstüne bu kızay diziyi yakacakalryakında @Çiğdem- de katılır
ay bence de en azından parlak oğlanlara aşık aşık bakmayı becerirdinben katılsam yine iyiydi bence
tersten bir efsoEğer doğruysa efso olur.
aşkın kokusunun nice deki çekimlerindensultanım yine mükemmel@Çiğdem- @Bully @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 ortaklaşa çatlıormuş@Aserat @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @vadikızı
ay sen ne anlarsı n esas oalyı yorumla sen fahriye evcen de köseme geliyor diyollaO bacaklar ne öyle adam bacağı gibi. Meryem kas yapmış.
ay sen ne anlarsı n esas oalyı yorumla sen fahriye evcen de köseme geliyor diyolla
çalıkuşu severim fahriye sevmem .ssSen Çalıkuşu seven birisin. Niye üzüldün.
çalıkuşu severim fahriye sevmem .ss
Heralde çok satılacaklar, ben izliyorumoya doğancığımın bugünkü yazısındansenin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead-@Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
filinta daha sıfırdaydı en sonHeralde çok satılacaklar, ben izliyorum
ayoll hayırdır yani kpa bittikten sonra sende bir kpa aşkı başladı fanlarla aranımı düzeltiyorsunoya doğancığımın bugünkü yazısındansenin kpa ve filinta nedense hep ilgi görüyor bir rakam veremiyorlar @-potterhead-@Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @cookies @Harunnn60
Fuarda Kara Para Aşk çok fazla dikkat çeken dizilerden biri oldu. Aşk Yeniden 17 ülkeye satıldı. O Hayat Benim en çok ilgi çeken dizilerden biriydi. Kösem görücüye çıkmadan fuarın en çok konuşulan dizisi oldu. Filinta’ya olan ilgi büyüktü. Maral 5 ülkeye satıldı.
ay yok ne düzelticem be ortada rakam yok bişi yok hep pr çalışmasıayoll hayırdır yani kpa bittikten sonra sende bir kpa aşkı başladı fanlarla aranımı düzeltiyorsun
ayyy bilemicem vlla belkide dövmüşlerdir seni çünkü kpa aşkıyla yanıp tuutşuyorsun gözümden kaçmıyor şu 1 aydaay yok ne düzelticem be ortada rakam yok bişi yok hep pr çalışması
Allah yazdıysa bozsunayyy bilemicem vlla belkide dövmüşlerdir seni çünkü kpa aşkıyla yanıp tuutşuyorsun gözümden kaçmıyor şu 1 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?