sen beğenmediysen tamamdırGrinin elli tonu Birkan haa.Hazal ve Kristen sallamişlar resmen.
yabancı basın gelmiş hepsiyle görüşmüşSenaryo yazmayı öğrensinler önce.
ay dur şu an haberini hazırlıyom maşallah hepsi konuşmuş da konuşmuş atv yetkilisi,trt nin başkanı,toygar ışıklı,ortişler haber çok uzun yaz yaz bitmiyorHani nerde yazıyor totoş.
Nerden buldun la yine video falan mı.ay dur şu an haberini hazırlıyom maşallah hepsi konuşmuş da konuşmuş atv yetkilisi,trt nin başkanı,toygar ışıklı,ortişler haber çok uzun yaz yaz bitmiyor
yok beykoz kundura fabrikasına gelmişler güneşçiğim ve halukçuğımın resmi falan varNerden buldun la yine video falan mı.Eğer öyleyse link at.
bakıyorum şimdi kiralık aşk değil acaba çilek kokusu muBen nerden bileyim o diziyi.Starcılara sor.
Belki Meryem'in dizisinin adıdır.bakıyorum şimdi kiralık aşk değil acaba çilek kokusu mu
ay yok onu izzetciğim pazarlıcak bunu pis dirilişi pazarlayan adam pazarlıyorBelki Meryem'in dizisinin adıdır.Cesaret kod adıydı ya.
Başka dizi aklıma gelmiyor.ay yok onu izzetciğim pazarlıcak bunu pis dirilişi pazarlayan adam pazarlıyor
son paragrafdayımBaşka dizi aklıma gelmiyor.Neyse sen hazırlamadın mı hala haberi Emrecik.
Özgürüm sen hala bu totoşla konuşuyon mu.Başka dizi aklıma gelmiyor.Neyse sen hazırlamadın mı hala haberi Emrecik.
açtım haberiben çoktan senin dirilemeyen ertuğrul da varÖzgürüm sen hala bu totoşla konuşuyon mu.
Gördüm.açtım haberiben çoktan senin dirilemeyen ertuğrul da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?