sen beğenmediysen tamamdırGrinin elli tonu Birkan haa.Hazal ve Kristen sallamişlar resmen.
![]()
yabancı basın gelmiş hepsiyle görüşmüşSenaryo yazmayı öğrensinler önce.![]()
ay dur şu an haberini hazırlıyom maşallah hepsi konuşmuş da konuşmuş atv yetkilisi,trt nin başkanı,toygar ışıklı,ortişler haber çok uzun yaz yaz bitmiyorHani nerde yazıyor totoş.![]()
Nerden buldun la yine video falan mı.ay dur şu an haberini hazırlıyom maşallah hepsi konuşmuş da konuşmuş atv yetkilisi,trt nin başkanı,toygar ışıklı,ortişler haber çok uzun yaz yaz bitmiyor![]()
yok beykoz kundura fabrikasına gelmişler güneşçiğim ve halukçuğımın resmi falan varNerden buldun la yine video falan mı.Eğer öyleyse link at.
![]()
bakıyorum şimdi kiralık aşk değil acaba çilek kokusu muBen nerden bileyim o diziyi.Starcılara sor.
![]()
Belki Meryem'in dizisinin adıdır.bakıyorum şimdi kiralık aşk değil acaba çilek kokusu mu![]()
ay yok onu izzetciğim pazarlıcak bunu pis dirilişi pazarlayan adam pazarlıyorBelki Meryem'in dizisinin adıdır.Cesaret kod adıydı ya.
![]()
Başka dizi aklıma gelmiyor.ay yok onu izzetciğim pazarlıcak bunu pis dirilişi pazarlayan adam pazarlıyor![]()
son paragrafdayımBaşka dizi aklıma gelmiyor.Neyse sen hazırlamadın mı hala haberi Emrecik.
![]()
Özgürüm sen hala bu totoşla konuşuyon mu.Başka dizi aklıma gelmiyor.Neyse sen hazırlamadın mı hala haberi Emrecik.
![]()
açtım haberiben çoktan senin dirilemeyen ertuğrul da varÖzgürüm sen hala bu totoşla konuşuyon mu.![]()
Gördüm.açtım haberiben çoktan senin dirilemeyen ertuğrul da var![]()