dizi daha çok izlenirdiAyol ne korkucam, diziye olumlu gelişme olmuş gelmemesi işte.![]()
dizi daha çok izlenirdiAyol ne korkucam, diziye olumlu gelişme olmuş gelmemesi işte.![]()
bakabilirim tabi sahnelerine bağlıDirilişe gelse.![]()
Dizim senin gibi +18 sahneler yayınlamıyor.bakabilirim tabi sahnelerine bağlı![]()
o zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyleDizim senin gibi +18 sahneler yayınlamıyor.![]()
Biraz ahlaklı dizi izle ahlak öğreno zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyle@mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinmiş diyolla
Ekli dosyayı görüntüle 46295 Ekli dosyayı görüntüle 46296
ahlakı diziden mi öğrenicezBiraz ahlaklı dizi izle ahlak öğrenBelki istediğin olur.
![]()
Biz böyle dizi seviyoruz +18 istemiyoz ama olabilir dediğin gibi Tuvana gelirse +18.ahlakı diziden mi öğrenicez![]()
normalde diğer diziler 4-5 gün yayınlanıyor pakistandaBiz böyle dizi seviyoruz +18 istemiyoz ama olabilir dediğin gibi Tuvana gelirse +18.Pakistanda dizinin yayın günü 3 gün olmuş. .A
O kanalda ilk kez Türk dizisi yayınlanıyor.normalde diğer diziler 4-5 gün yayınlanıyor pakistanda![]()
paraları demek dirilişe yetmiş ancaO kanalda ilk kez Türk dizisi yayınlanıyor.![]()
Geçen gün çok para verip kanal almış diyordun şimdi nolduparaları demek dirilişe yetmiş anca![]()
ne ara dedm :Eek:Geçen gün çok para verip kanal almış diyordun şimdi noldu![]()
Dedin adınm gibi eminim bir konuda diziyi yere düşürmek için elinden geleni yapıyorsun reytingler konuşacak.ne ara dedm :Eek:
ay neyse ben kaçtım uykum geldiDedin adınm gibi eminim bir konuda diziyi yere düşürmek için elinden geleni yapıyorsun reytingler konuşacak.![]()
İyi geceler canom.ay neyse ben kaçtım uykum geldi![]()
Bunu star yapmaz.Delil ver bana.o zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyle@mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinmiş diyolla
Ekli dosyayı görüntüle 46295 Ekli dosyayı görüntüle 46296
ay yanlış anladı totoş.ssBunu star yapmaz.Delil ver bana.