Kim ki bu?ayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
ayol ne kıskanıcam be güzel kızlar göbekli erkekleri seviyorkıskanmaa beeee
Ay çenesindeki o çıkıntı var ya 1. resimde bayıldım.
Seninki ama normal göbek değil şekerpare.ayol ne kıskanıcam be güzel kızlar göbekli erkekleri seviyor
ayoll sen nasıl arrow izledin arrowdakı çocuk royKim ki bu?
Tam bir kertenkele.
aa @destere mi o kız @Çiğdem-Ay çenesindeki o çıkıntı var ya 1. resimde bayıldım.
2. resimde de dudağına.
Seninki ama normal göbek değil şekerpare.
Ekli dosyayı görüntüle 46240
Ben öylesine bakmıştım diziye. Güncel izlemedim.ayoll sen nasıl arrow izledin arrowdakı çocuk roy
kıskanmaa beeee
Kim ki bu?
Ay çenesindeki o çıkıntı var ya 1. resimde bayıldım.
2. resimde de dudağına.
Seninki ama normal göbek değil şekerpare.
Ekli dosyayı görüntüle 46240
ayol hazır dedikoduya girdik kıvanç tatlıtuğun eski sevgilisi engin öztürkle çıkmaya başlamış herhaldeu nutmamış ki benzeriyle çıkıyorTam bir kertenkele.
Çıksın bizeneayol hazır dedikoduya girdik kıvanç tatlıtuğun eski sevgilisi engin öztürkle çıkmaya başlamış herhaldeu nutmamış ki benzeriyle çıkıyor
aklın fikrin neredeÇıksın bizeneartık evde aşklarını yaşıyorlardır.
Sana seni seviyorum dese evlenmek istese kabul etmez misin.aklın fikrin nerede
İyi olmuş gelmediği.tuvana türkay habbertürkteki röportajında
‘Kösem Sultan’ dizisi için menajerlerim aracılığıyla görüşmeler yapıldı ancak sonuca varmadı. Zaten önceliğim görüştüğüm yerler. Bu işler biraz da karşılıklı tatmin meselesi.
demiş keşke kabul edeydi tubadan sonra bereni de gölgelerdi@Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @MelankoliK @Aserat @EFE UYSAL @harzemliişah
Ayol ne korkucam, diziye olumlu gelişme olmuş gelmemesi işte.korktun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?