Diriliş bunun çok üstüne çıkacak.dirilişe nanik yapıyor yurtdışında elifciğim helal olsun
twittersa saniyede 20 tweet geliyor adamalrla ilgili hepsi de endonezyadan![]()
Diriliş bunun çok üstüne çıkacak.dirilişe nanik yapıyor yurtdışında elifciğim helal olsun
twittersa saniyede 20 tweet geliyor adamalrla ilgili hepsi de endonezyadan![]()
sanmıyorum elifteki gibi 6 yaşında yıldız bir ismi yok dirilişinDiriliş bunun çok üstüne çıkacak.![]()
Sanma myci olduğun için.sanmıyorum elifteki gibi 6 yaşında yıldız bir ismi yok dirilişin![]()
endoezyada pakistanda ilgi görür diriliş oralarda acayip sansürlü yayınlanıyor diziler dirilişi pek sansürlemezlerSanma myci olduğun için.![]()
Sansürlü yayınlanmasa da çok ilgi görür.endoezyada pakistanda ilgi görür diriliş oralarda acayip sansürlü yayınlanıyor diziler dirilişi pek sansürlemezler![]()
dirilişi pek sansürlemezlerSansürlü yayınlanmasa da çok ilgi görür.Bugün canlı izlicem Dirilişin yayınını .
![]()
Hala aklım almıyor ya.biricik dizim elif'in oyuncuları endonezyda hollywood starları gibi@mrt-06 @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60 @MelankoliK @cookies @EFE UYSAL @harzemliişah
@Çiğdem- @Yiğitt parlak oğlan sizi kunçun kınçun ettiri mi
Ekli dosyayı görüntüle 46182 Ekli dosyayı görüntüle 46183 Ekli dosyayı görüntüle 46184 Ekli dosyayı görüntüle 46185 Ekli dosyayı görüntüle 46186
bu işler yetenek işi işteHala aklım almıyor ya.😱
Ay ne güzel konuşmuş işte araya ingilizce katmış çok güzel olmuş.ayol rezil olduk cannesta o nasıl ingilizce.ss @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @ozgur2113 @mrt-06 @harzemliişah @EFE UYSAL @cookies @vadikızı
antropoloji ne biliyor mu acabaayol rezil olduk cannesta o nasıl ingilizce.ss @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @ozgur2113 @mrt-06 @harzemliişah @EFE UYSAL @cookies @vadikızı
Buneayol rezil olduk cannesta o nasıl ingilizce.ss @Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @ozgur2113 @mrt-06 @harzemliişah @EFE UYSAL @cookies @vadikızı
Ay ne güzel konuşmuş işte araya ingilizce katmış çok güzel olmuş.![]()
antropoloji ne biliyor mu acaba![]()
türkiye cannesta bu yıl onur konuğu oalcağı için böyle röportajlar yapıyorlar şu ana kadar ;
Burak bence o kadar yakışıklı değil.rusyadabir dergi en seksi erkek oyuncuları seçmiş ismi garip bişi çözemedimay neyse 1.kıvanç 2.ashton kutcher 3.burak özçivit 4.ian somerhalder 5.chace crawford olmuş bizimkiler @Çiğdem- in ian ını geçmiş ne sevindim
zaten hepsi @Yiğitt in bebişleri
@EFE UYSAL @*YıldırıM* @cookies @Harunnn60 @MelankoliK @harzemliişah @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 46238
yakışıklı olsa noalcak sana ne etkisi var yiğitt misin çiğdem misinBurak bence o kadar yakışıklı değil.![]()
Bana etkisi var demedim zaten düşüncemi paylaştım.yakışıklı olsa noalcak sana ne etkisi var yiğitt misin çiğdem misin![]()
rusyadabir dergi en seksi erkek oyuncuları seçmiş ismi garip bişi çözemedimay neyse 1.kıvanç 2.ashton kutcher 3.burak özçivit 4.ian somerhalder 5.chace crawford olmuş bizimkiler @Çiğdem- in ian ını geçmiş ne sevindim
zaten hepsi @Yiğitt in bebişleri
@EFE UYSAL @*YıldırıM* @cookies @Harunnn60 @MelankoliK @harzemliişah @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 46238
ıan somerhalder dışındakıleri o listeden atıyorum benBurak bence o kadar yakışıklı değil.![]()
ayol hepsi memeli hayvanlarıan somerhalder dışındakıleri o listeden atıyorum ben
1- jensen ackles
2-joseph morgan
3-ıan somerhalder
4-stephen amell
5- colton haynes
![]()