Vay pis terbiyesiz....ayol hepsi memeli hayvanlar
Vay pis terbiyesiz....ayol hepsi memeli hayvanlar
yalan mı şimdi beren de bu ka göüğüs yokVay pis terbiyesiz....
Doğru tabi.yalan mı şimdi beren de bu ka göüğüs yok
aaaaa sen bu doğa üstü çocuklara nasıl hayvan dersin beeeayol hepsi memeli hayvanlar
aaaaa sen bu doğa üstü çocuklara nasıl hayvan dersin beee
Çok dodğru söylüyor o senin parlaklar aynı karı gibi.aaaaa sen bu doğa üstü çocuklara nasıl hayvan dersin beee
Çok dodğru söylüyor o senin parlaklar aynı karı gibi.@xemrexxx
ayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
ayol şu iki resme bak berenin silikonlu göğsü daha küçük senin parlaktan
biz niye erkeklerden anlayalım napıcazayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
Tipsiz sadece kasları kurtarıyor.ayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
Pek tipim değil gibi ama kaslarına bayıldım.ayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
Kim bu taş parçası.ayy ne varr bee taşşş gibi çocuk siz erkekten anlamıyorsunuz bakın @Yiğitt @mrt-06 ve @Harunnn60 @*YıldırıM* a soralım birde bakın ne diyorlar
Kim bu taş çocuk tüm bilgileri yolla.
ayol şu iki resme bak berenin silikonlu göğsü daha küçük senin parlaktan
Kim bu taş parçası.
Gözleri kaşı burnu dudağı güzelmiş.
Ten rengini de beğendim.Kas desen ayrı güzel.😉
Kim bu taş çocuk tüm bilgileri yolla.
bence @Çiğdem- öyle şey yapmaz kendine rakip istemez çirkinlerin efendisi
Pek tipim değil gibi ama kaslarına bayıldım.
ayyy @Yiğitt ve @*YıldırıM* dan örnek alın bakın erkeğin hasını hemen anladılarTipsiz sadece kasları kurtarıyor.Hem karı hem havyan bu.
çok parlamış belliayyy @Yiğitt ve @*YıldırıM* dan örnek alın bakın erkeğin hasını hemen anladılar
arrowda oynuyordu en son Colton Haynes adı çok yakısıklı geleceği parlak birisi
Evet çok parlak geleceğin yıldızı çok ünlü olacak.ayyy @Yiğitt ve @*YıldırıM* dan örnek alın bakın erkeğin hasını hemen anladılar
Resmini telefonuma indirip gece onunla birlikte uyuyacağım.ayyy @Yiğitt ve @*YıldırıM* dan örnek alın bakın erkeğin hasını hemen anladılar
Fena değil dediğimi hatırlıyorum?ayyy @Yiğitt ve @*YıldırıM* dan örnek alın bakın erkeğin hasını hemen anladılar
Aaaa lafımı çarpıtma sadece çok iyi dedim keşke benim de öyle olsa dedim.aa sen değilmiydin ayoll bellamy nın kaslarına bayılan şimdi @xemrexxx i kandırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?