Valla nasil olduklarini bilmiyorum ama kiz kötülüğü çok guzel yansitiyordu karadayida bnce kız gercektede kötüaynen.. belkide gerçekte tam tersidirYetkin kötu kız iyi
Valla nasil olduklarini bilmiyorum ama kiz kötülüğü çok guzel yansitiyordu karadayida bnce kız gercektede kötüaynen.. belkide gerçekte tam tersidirYetkin kötu kız iyi
öle mi diyonnnValla nasil olduklarini bilmiyorum ama kiz kötülüğü çok guzel yansitiyordu karadayida bnce kız gercektede kötü
Bnce bnm dediğim gibidir 😉belkideöledir kim bilebilir ki
bak şimdi sen öle diyince bnm de aklıma fesatlık dogduBnce bnm dediğim gibidir 😉
Dogsun zaten bu kiz o kadar iyi oyuncu degildie bnce .Kendi karakteri boyle olduğu için bu kadar iyi oynuyodur ay yapimda bunu keafetmistir.bak şimdi sen öle diyince bnm de aklıma fesatlık dogdu
haaaahaa ne fesatsın yaaaDogsun zaten bu kiz o kadar iyi oyuncu degildie bnce .Kendi karakteri boyle olduğu için bu kadar iyi oynuyodur ay yapimda bunu keafetmistir.
Konuyu açtım, teşekkürler.TRT 1'in ilgiyle izlenen başarılı komedi dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan'ın günü değişti! Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Mahir İpek, Gözde Okur ve Ayda Aksel'in başrollerinde olduğu başarılı dizi, bundan sonra Çarşamba akşamları 19.55'te ekrana gelecek.
Bilindiği gibi, kanalın bir diğer iddialı dizisi olan Hayat Ağacı'nın 18 Eylül Perşembe akşamı yayına gireceği açıklanmış, ZFKO'nun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu olmuştu. Dizi, bundan sonra yeni gününde yayınlanacak. Kızılelma'ya ne olacağı ise şimdilik belli değil.
Ayrıca dizi, bu akşam da yayınlanmayacak. Mint Prodüsyon tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Değerli takipçilerimiz,
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bu akşam TRT ekranlarında yapacağı konuşma nedeniyle bölümümüz bu hafta yayınlanmayacaktır. Yeni bölümümüz haftaya yeni günü olan Çarşamba günü tekrar sizlerle olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz."
Zengin Kız Fakir Oğlan, yeni bölümüyle 10 Eylül Çarşamba akşamı 19.55'te TRT 1'de! Dizinin oldukça çetin bir yarışa sahne olacak olan yeni gününde eski başarısını koruyup korumayacağı ise sonraki haftalarda belli olacak...
YOK ARTIK !!🙁😡😕😱😵Kaçak Gelinler'de Tecavüz Şoku !
İddiaya Göre Set oyuncularını Taşıyan 2 prodüksiyon şoförü Figürasyon olarak görev yapan genç bir kıza Tecavüz Etti !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?