Meryoşum gibi hadise de genç oğlanı götürecek dizideSeçiciyim işte daha ne.
Meryoşum gibi hadise de genç oğlanı götürecek dizideSeçiciyim işte daha ne.
Hadise ne alaka dizide? 😱 Bunu cehennemin dibine ka götürebilir.
heyatım işte gözüne kestirdiği oğlanı ham yapacak demek ki çok rahat çok profesyonel sen de çatlaHadise ne alaka dizide? 😱 Bunu cehennemin dibine ka götürebilir.
Bu oğlan için kılım bile kıpırdamaz.heyatım işte gözüne kestirdiği oğlanı ham yapacak demek ki çok rahat çok profesyonel sen de çatla
herkesin zevki kendineBu oğlan için kılım bile kıpırdamaz.
Seni ve Hadise’yi zevksizliğinizle baş başa bırakıyorum.herkesin zevki kendine
aaaa doğru mu bu gıdı😱Seni ve Hadise’yi zevksizliğinizle baş başa bırakıyorum.
Doğruysa çok saçma. Sanki başka insan yokmuş gibi üçüncüye partner olacaklar.
demek ki oğlanda işi görmüş ecünnüDoğruysa çok saçma. Sanki başka insan yokmuş gibi üçüncüye partner olacaklar.
Görmemesi aptallık olurdu zaten.demek ki oğlanda işi görmüş ecünnü
Sarışın hariç iyi..
Onla derdin ne? 😱Sarışın hariç iyi..
Tipi geçmiyor bana, boyu da kısa.Onla derdin ne? 😱
Onla derdin ne? 😱
Hayatım bunlar böyle sülalece bunun sistası @Çiğdem de sarışın sevmezdi , anca yabancı birkaç sarı parlağa kınçun kunçun ederdiTipi geçmiyor bana, boyu da kısa.
Hak edene hak ettiği gibi tatlım. Sizin gibi uçan sineğe bile yükselmiyoruz.Hayatım bunlar böyle sülalece bunun sistası @Çiğdem de sarışın sevmezdi , anca yabancı birkaç sarı parlağa kınçun kunçun ederdi
Onla derdin ne? 😱
kız bu diziyi de yaKINda türkiyeye uyarlarlarHak edene hak ettiği gibi tatlım. Sizin gibi uçan sineğe bile yükselmiyoruz.
Bu rolü kaldırabilecek dünya üzerindeki tek isim sensin tatlım.kız bu diziyi de yaKINda türkiyeye uyarlarlarkızın biri iki bebek bekliyor çocukların biri bir adamdan diğeri başka adamdanbaşrolde siz ikinizden biri olabilir iki erkekten çocuk yapan aşüfte rolü için@mrt-06 @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @offensive @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 127781
Maç izliyorum çenen dursun bekız bu diziyi de yaKINda türkiyeye uyarlarlarkızın biri iki bebek bekliyor çocukların biri bir adamdan diğeri başka adamdanbaşrolde siz ikinizden biri olabilir iki erkekten çocuk yapan aşüfte rolü için@mrt-06 @Yakamoz-Asi @12.Adam @Angelica @offensive @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 127781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?