En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adminlerin hızına yetişmek mümkün değil. Ben zaten üşengecim

ay resmen 6. yılıma özel haber şu olmamış 3.sınıf dizi arjantinde düşük reytingten dolayı kaldırılacak diyor eee @Çiğdem- büyücü olabilir ama benim bir yan bakışım yeter rakipleri perişan etmeye
@Forumdash nanik sana
yakında cesur ve güzelinde başarısızlık haberleri gelir
içerde için bişi diyemem oğlan seven @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @serhatt @YıldırıM vb. kitlesi çok dünyada izlenebilir

biricik kankam dream de şuralarda olaydı da göreydi bu haberleri
@Harunnn60 @destere @sokak sanati @xBUGRAx @Aserat @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
https://twitter.com/x/status/975072209256501249

Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr

Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr
arjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyor
negzel 4 yildir izlenen dizileri yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda
neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de
@Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @Thequeer

Son düzenleme:
Dizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyor
Mutluluk iksiri mi içtin

Bana zararı yok duruyor işte öylece

Kaliteden anlıyormuş Kolombiyalılar, Beni Affet falan verelim 1. olsun

Kalite diyorum kitle değil

Aaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçma

Adminlerin hızına yetişmek mümkün değil. Ben zaten üşengecim

Dizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyor
Mutluluk iksiri mi içtin
görüyorsunuz halktan talep var
anne-kız olur abla-kardeş olur teyze-yiğen olur (sonradan anası çıkar) her türlü olur bir de meryoşun diğer kızı da alina boz oldu mu dizi kalitede zirveye çıkar @destere küçük desteresini tutamaz televizyonu kucağına almak suretiyle +18 lik figürler sergiler
@Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @MasacRE- @kerem @vadikızı @cookies @Harunnn60 https://twitter.com/x/status/977855153079545856

Şu kızın Türkçesini düzeltsen gerisi çorap söküğü gibi gelir.