boran kalmış ecünnüler içinde dizideki ve bu zirveye oynarlar ayoll
meriç seni döver amaAslında yakışmışlar Vatanım Sensin ve Söz bittikten sonra bu ihtimal düşünülebilir.
boran kalmış ecünnüler içinde dizideki ve bu zirveye oynarlar ayoll
meriç seni döver amaAslında yakışmışlar Vatanım Sensin ve Söz bittikten sonra bu ihtimal düşünülebilir.
sultanım böyle kafaları karıştırır basının aklı karışmış oh olsun@mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 56473
bu arada meryoşum st.petersburgta çekim yapıyormuş cingöz recainin rusyada geçen bölümleri mi vardı@gizem ak @Forumdash
Bilmiyorum ama geçen gün bu fotoğraf geldi Rusça yazılar var demek ki varmış.
ıyy bu kızda zaten çok gözüme batmaya başladı bu günlerde
timoş my den önce lost un remake ini falan yapmak istiyordu nursuz fettaoğlu ve saadet ışıl aksoyla anlaşmıştı hatta sonra ikisini de my ye kakalamıştı acaba arayıp konuşsam mı belki my ile dönem dizisi akımı başlattığı gibi böylece bilim kurgu dizisi akımı da başlatırAaa sevgilisi ile barıştımı ne güzel çok sevindim ya
Lost hasretimiz öyle büyük ki çakmasına bile razıyız.timoş my den önce lost un remake ini falan yapmak istiyordu nursuz fettaoğlu ve saadet ışıl aksoyla anlaşmıştı hatta sonra ikisini de my ye kakalamıştı acaba arayıp konuşsam mı belki my ile dönem dizisi akımı başlattığı gibi böylece bilim kurgu dizisi akımı da başlatır@Forumdash @Yiğitt @cookies @Harunnn60 @gizem ak @Thequeer @mrt-06 @yatutarsa
büyük ihtimal @Tolstoyevski bu tarz haberlere köpürür@OzaN meçhul
Ekli dosyayı görüntüle 56474 Ekli dosyayı görüntüle 56475
Kim bunlar hangi diziden bahsediyorsun.arap fan kullarımız yapmış biraz uçuk geldi annalise rolüne daha böyle orta yaşlı biri lazım @denizz19 un demet akbağı gibizaten @Forumdash medcozrutu dizisindeki kadın hiç olmamış bonnie rolüne ezik büzük biri lazım kırgınlardaki kemalist kadın gibionun dışında bu oğlanların hangisi gay karakteri oynıcak connorın karaktere bakarsak en uygunu aras gibi@Çiğdem- şok olur @Yiğitt sevinirsam rolü herhalde yurdaer beyin, erdal beşikçioğluna da yancı frank rolü kalmış gibineyse bu diziyi de 2-3 yıla uyarlarız konusunda hem aksiyon-gerilim hem ergeniklik hem de doktorlar tarzı var@cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Thequeer @gizem ak @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 56524 Ekli dosyayı görüntüle 56523
kız dedin ya bu kadının oyunculuğunu ben de beğeniyorum diyeKim bunlar hangi diziden bahsediyorsun.
Hatırladım.kız dedin ya bu kadının oyunculuğunu ben de beğeniyorum diyehow to get away with murderer dizisi
Ablam şeker komasına girer bunla.Ekli dosyayı görüntüle 56526 @Çiğdem- e genelde zenci oyuncuları sevmiyor ama bunu sevmiş@vadikızı @Yiğitt @YıldırıM
Abeee ben de hem bal hem kaymak ranga ranga.biraz su böreği aman @destere yesin kendine gelir şekeri dengeler
bu arada dzinin adından tubişi şutlayan latin amerikalı kullarımıza teşekkür ediyorumAbeee ben de hem bal hem kaymak ranga ranga.
Gay oğlanı tabi gönül ister oyna🙂A) ama Aras'ın yanındaki uşak oynararap fan kullarımız yapmış biraz uçuk geldi annalise rolüne daha böyle orta yaşlı biri lazım @denizz19 un demet akbağı gibizaten @Forumdash medcozrutu dizisindeki kadın hiç olmamış bonnie rolüne ezik büzük biri lazım kırgınlardaki kemalist kadın gibionun dışında bu oğlanların hangisi gay karakteri oynıcak connorın karaktere bakarsak en uygunu aras gibi@Çiğdem- şok olur @Yiğitt sevinirsam rolü herhalde yurdaer beyin, erdal beşikçioğluna da yancı frank rolü kalmış gibineyse bu diziyi de 2-3 yıla uyarlarız konusunda hem aksiyon-gerilim hem ergeniklik hem de doktorlar tarzı var@cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Thequeer @gizem ak @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 56524 Ekli dosyayı görüntüle 56523
yok la dizide acıların çocuğ bir karakter var o olur karagüldeki oğlanGay oğlanı tabi gönül ister oyna🙂A) ama Aras'ın yanındaki uşak oynarErdal Beşikcioğlu varsa yancı mancı olmaz, kendini doğru belleyen biri olur her zamanki gibive yayından kalkar dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?