hahhaha aa sana sen önce git kanalımızdan dizi izle tribi gelmiş bence @mrt-06Dağ 1 izleyeyim dedim, Kanal D'm bana engel oldu. 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 56461
@Çiğdem- @xBUGRAx @Billy Kane @mrt-06 @Forumdash
hahhaha aa sana sen önce git kanalımızdan dizi izle tribi gelmiş bence @mrt-06Dağ 1 izleyeyim dedim, Kanal D'm bana engel oldu. 😱 😱 😱
Ekli dosyayı görüntüle 56461
@Çiğdem- @xBUGRAx @Billy Kane @mrt-06 @Forumdash
Yeni sezon başlasın, izleyeceğim tabi.hahhaha aa sana sen önce git kanalımızdan dizi izle tribi gelmiş bence @mrt-06
yarın bismillah diyorsun zatenYeni sezon başlasın, izleyeceğim tabi.
FOX'tayken bir ara hafta içi yayınlanıyordu, hatta Fatih Portakal'ın ana haberi akşam 9 muydu 10 muydu. O dönem severek izliyordum.Ne zaman izledin en son ÇD'yi.
FOX'tayken bir ara hafta içi yayınlanıyordu, hatta Fatih Portakal'ın ana haberi akşam 9 muydu 10 muydu. O dönem severek izliyordum.
aa şimdide kadın sevgilimi yapmış 😱😱😱 @Harunnn60sultanım böyle kafaları karıştırır basının aklı karışmış oh olsun @mrt-06 @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 56473
bu arada meryoşum st.petersburgta çekim yapıyormuş cingöz recainin rusyada geçen bölümleri mi vardı @gizem ak @Forumdash
herkes senin erkek düşkünü mü olsun istiyorsun
hhahah ayy takıl takıl erkekleri tüketti ayoll kadınlara geçmişherkes senin erkek düşkünü mü olsun istiyorsun
hhahah ayy takıl takıl erkekleri tüketti ayoll kadınlara geçmiş
çok az kaldı hogathadan toptan kurtulucaz fındık toplarken ölüsünü bulacaklarceza aldığın mesaj aklıma geldi bi an @xemrexxx şikayet et istersen
Bilmiyorum ama geçen gün bu fotoğraf geldi Rusça yazılar var demek ki varmış.çok az kaldı hogathadan toptan kurtulucaz fındık toplarken ölüsünü bulacaklar
neyse @Aserat soralım bari cingöz recai nin yurtdışında geçen sahneleri mi varm eryoşum rusyada ne sahnesi çekiyor
meriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudurBilmiyorum ama geçen gün bu fotoğraf geldi Rusça yazılar var demek ki varmış.
ıyy bu kızda zaten çok gözüme batmaya başladı bu günlerdemeriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudur
ecünnü listende kaçıncı sıradaıyy bu kızda zaten çok gözüme batmaya başladı bu günlerde
Aslında yakışmışlar Vatanım Sensin ve Söz bittikten sonra bu ihtimal düşünülebilir.meriç aral borana baya yaklaşmış @Çiğdem- kudur
boran kalmış ecünnüler içinde dizideki ve bu zirveye oynarlar ayollecünnü listende kaçıncı sırada