Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamAllah allah bende niye gayet güzel görüntü gözümdemi bir problem var nedir
Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamAllah allah bende niye gayet güzel görüntü gözümdemi bir problem var nedir
Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamForuma tvden bağalanamam da
offf bunlar yzünden yabancı dizi zevkimizi elimizden alıyorlar ayoll türk dizielriyle devam etsinler yabancıya bulasmasınlarkaradayı ve ezel netflix abd ve ingiltere kataloğuna eklenmiş @sürgünüm ile @Forumdash açmamış haberigerçi my-aşk ve ceza-binbir gece,suskunlar ve son dışındakilerin hepsi son 10 günde eklenmiş ama olsun@Çiğdem- @vadikızı @cookies @Aserat @Harunnn60 @gizem ak @eskici @dosimosiEkli dosyayı görüntüle 53330
offf bunlar yzünden yabancı dizi zevkimizi elimizden alıyorlar ayoll türk dizielriyle devam etsinler yabancıya bulasmasınlar
30 A YAKIN DİZİM VARDI BENİMo kadar dizi sitelerini kapattılar nerden izlicez ya dizilerimizi üff
30 A YAKIN DİZİM VARDI BENİM
Başrol oğlan @Çiğdem- e göreymis tamShow TV'den yeni dizisi, yapımcısı Süreç Film, yönetmen Ersoy Güler, adı "Yeni Gelin". Başrol Brezilya güzeliymiş çekimleri Adana'da başlamış.
Oğlan kimmiş ki.Başrol oğlan @Çiğdem- e göreymis tam
Ben de mobilim birazdn resmini atarimOğlan kimmiş ki.Kız Brezilya güzeli, süreç film Meryem gibi yeni bir yüz çıkarmak istiyormuş o yüzden böyle bir tercih yapmışlar.
Ah mobil olmasam konu açacaktım neyse birkaç güne açarım.
Etiketlersin.Ben de mobilim birazdn resmini atarim
Darbeli haydarla gergedan ayfer varmiş ilk bölümü kesin izlerimEtiketlersin.Umarım Küçük Gelin tarzında olur ama genel kadroya bakarsak Ay Lav Yu tarzı bir komedi olacak gibi.
Neee 2. Hürrem mi@mrt-06 yı buldum hadsizlik yapmış yine
https://twitter.com/x/status/818058883860197376
@Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @destere koşun parlak var@Forumdash @Aserat @cookies @eskici
Benim kanalım nasıl böyle bir başlık atar?! 😡@mrt-06 yı buldum hadsizlik yapmış yine
https://twitter.com/x/status/818058883860197376
@Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @destere koşun parlak var@Forumdash @Aserat @cookies @eskici
Hahaha beni bezdirmeye çalışırsan senaryo konusunda belki showBenim kanalım nasıl böyle bir başlık atar?! 😡
Deniz Çakır da güzel giyiniyor. Fahriyenin dizisini görelim onu da listeye sokarlar ama Koton reklamını izleselermiş direkt birinci yaparlardıÜnlü arap dergisi sayidaty en şık giyinen türk kadın oyuncuları seçmiş:
1- meryoşum
2-bergüzar
3-selma ergeç
4-Tuba
5-pelin karahan
6-hande erçel
7aslı enver
8-birce akalay
Tuba yerine neboş (nebahat çehre ((bu kısım @Çiğdem- ve @vadikızı için açıklama olsun)) listeyi ben yaptım diyebilirdim@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @gizem ak @dosimosi @eskici @yader @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53466
@destere seninki yok listede
nesi güzel giyiniyior kadın bende göğüs var diye bağırıyor sadeceDeniz Çakır da güzel giyiniyor. Fahriyenin dizisini görelim onu da listeye sokarlar ama Koton reklamını izleselermiş direkt birinci yaparlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?