Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamAllah allah bende niye gayet güzel görüntü gözümdemi bir problem var nedir
![]()
Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamAllah allah bende niye gayet güzel görüntü gözümdemi bir problem var nedir
![]()
Tvde yuklu bende puhu SS alıp gösterirdim de nasıl yapıcamForuma tvden bağalanamam da
![]()
offf bunlar yzünden yabancı dizi zevkimizi elimizden alıyorlar ayoll türk dizielriyle devam etsinler yabancıya bulasmasınlarkaradayı ve ezel netflix abd ve ingiltere kataloğuna eklenmiş @sürgünüm ile @Forumdash açmamış haberigerçi my-aşk ve ceza-binbir gece,suskunlar ve son dışındakilerin hepsi son 10 günde eklenmiş ama olsun
@Çiğdem- @vadikızı @cookies @Aserat @Harunnn60 @gizem ak @eskici @dosimosiEkli dosyayı görüntüle 53330
offf bunlar yzünden yabancı dizi zevkimizi elimizden alıyorlar ayoll türk dizielriyle devam etsinler yabancıya bulasmasınlar![]()
![]()
![]()
30 A YAKIN DİZİM VARDI BENİMo kadar dizi sitelerini kapattılar nerden izlicez ya dizilerimizi üff![]()
30 A YAKIN DİZİM VARDI BENİM![]()
![]()
![]()
Başrol oğlan @Çiğdem- e göreymis tamShow TV'den yeni dizisi, yapımcısı Süreç Film, yönetmen Ersoy Güler, adı "Yeni Gelin". Başrol Brezilya güzeliymiş çekimleri Adana'da başlamış.![]()
Oğlan kimmiş ki.Başrol oğlan @Çiğdem- e göreymis tam![]()
Ben de mobilim birazdn resmini atarimOğlan kimmiş ki.Kız Brezilya güzeli, süreç film Meryem gibi yeni bir yüz çıkarmak istiyormuş o yüzden böyle bir tercih yapmışlar.
Ah mobil olmasam konu açacaktım neyse birkaç güne açarım.![]()
Etiketlersin.Ben de mobilim birazdn resmini atarim![]()
Darbeli haydarla gergedan ayfer varmiş ilk bölümü kesin izlerimEtiketlersin.Umarım Küçük Gelin tarzında olur ama genel kadroya bakarsak Ay Lav Yu tarzı bir komedi olacak gibi.
![]()
Hahaha beni bezdirmeye çalışırsan senaryo konusunda belki showBenim kanalım nasıl böyle bir başlık atar?! 😡
Deniz Çakır da güzel giyiniyor. Fahriyenin dizisini görelim onu da listeye sokarlar ama Koton reklamını izleselermiş direkt birinci yaparlardıÜnlü arap dergisi sayidaty en şık giyinen türk kadın oyuncuları seçmiş:
1- meryoşum
2-bergüzar
3-selma ergeç
4-Tuba
5-pelin karahan
6-hande erçel
7aslı enver
8-birce akalay
Tuba yerine neboş (nebahat çehre ((bu kısım @Çiğdem- ve @vadikızı için açıklama olsun)) listeyi ben yaptım diyebilirdim
@cookies @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @gizem ak @dosimosi @eskici @yader @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 53466
@destere seninki yok listede![]()
nesi güzel giyiniyior kadın bende göğüs var diye bağırıyor sadeceDeniz Çakır da güzel giyiniyor. Fahriyenin dizisini görelim onu da listeye sokarlar ama Koton reklamını izleselermiş direkt birinci yaparlardı![]()