En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dirilişin bölümlerini de yüklemiyorlar artık totoşlar ne güzel abone kasıyorlardı.ss

hangi diziyi izlicenn totoşumm
ben totoş demesini çok sevdim izninle totoşum diyecem sana ben

O değil de dizinin Youtube izlenmeleri de çökmüş, paylaşılan içerikler 100 bin'i bile zor görüyor, çoğu görememiş hatta.
@Forumdash
Ama nasıl olur? youtube'a yüklendiğinde hemen ruslar çöküyordu

Çünkü hala biz satıyoruz

Çünkü hala biz satıyoruz
hala yükleniyorlar melun
bnm yükleniyorlar dediğim zaten arapça-rusça altyazıı versiyonlarıydı onlar da resmi kanallarda olmuyor sen de biliyorsun laf değiştirmeye kalma bu konuda usta olan bnm

hala satmakla alakası ne ne yani şimdi çalılık kuşu , ezel ve fgsn den daha fazla satıldı da son durağı netflix mi

Sen resmi youtube sayfası için diyordun hemen ruslar çökuyor diye
O altyazılı olayları vk için diyordun hatırladiğim kadarıyla

Tabiki de son durak netflix
Eskide o saydığın diziler

Sen resmi youtube sayfası için diyordun hemen ruslar çökuyor diye
O altyazılı olayları vk için diyordun hatırladiğim kadarıyla

Tabiki de son durak netflix
Eskide o saydığın diziler
kuru iftira rus kullarımız vk.com da çökerler timoşcupum youtubede sıkıyönetim uyguluyor fan videoları bile kaldırılıyor

ay hoşt başarısılzığınız işte binbir gece 2006-2008 di aşk ve ceza 2011 de bitmişti galiba
hem son u satmışsınız demeki ki öemli olan kalite

Son Enginciğimin dizisi

Çünkü hala biz satıyoruz
Geçen sezonla karşılaştırdığında ciddi düşüş var isterse 10 gün sonra yükle 20 bin'de kalmak nedir.
Ki tüm Dünya ve Türkiye'ye açık videolar bunlar.

Son Enginciğimin dizisi
nehir erdoğanın dizisi o

Geçen sezonla karşılaştırdığında ciddi düşüş var isterse 10 gün sonra yükle 20 bin'de kalmak nedir.
Ki tüm Dünya ve Türkiye'ye açık videolar bunlar.
2.sezon araplarda yayına girsin yükseliriz
ayol zaten yeni bölümden 5 gün sonra yüklüyorlar videoları o ka sürede fox 8 tekrar koyuyor izleyen izler türkiyede

Ben ne dedim? rusça altyazılı olan vkya yukluyorlardır. Zamanında öyle diyordun. Sıkı yönetime göre @mrt-06 'in araştırmasına göre 100bini görememişsiniz

2012'den beridir satılmayan, satılmadık yer kaldi mi
Daha nereye satacaklar? son durak netflix

@mrt-06 kulumuz ne ka güvenilmeyen bir kaynak olsa bu konuda haklı
az izlenmesinin nedeni geç yüklenmesi videoalrın
anında yüklenen diziler izleniyor geç yüklenince düşük sonuç alınıyor vatnaım sensin de düşük gidiyor youtubede reytingte ilgi görmesine rağmen

ayol my-binbir gece-aşk ve ceza da her yere satıldı ama netflixteler

nehir erdoğanın dizisi o

2.sezon araplarda yayına girsin yükseliriz
ayol zaten yeni bölümden 5 gün sonra yüklüyorlar videoları o ka sürede fox 8 tekrar koyuyor izleyen izler türkiyede
Bunlar bahane değil... Hiç mütevazi olamıycam Youtube'nin kurdu oldum, bahsettiğin gibi tüm Dünya'dan izleyicisi varsa günler sonra yüklese bile en az 100 bin'i görmesi lazım. 8 tekrar da fazla abartı mesela 2 haftadır hiç tekrarını görmedim, hafta içi tekrarı zaten olamaz yayın akışından ötürü.

Şimdi de Araplar diyor.

Kanal d dizileri youtuba da varda ben mi görmuyorum

Ne diyorum cocuk
O diziler her yere satıldı alanda olmaz daha eskidiler artık, son durak netflix onlar. Yeni dizilerden say bana

basbaya bahane
vatanım sensin bile 2 gün sonra yükleniyor o da aynı durumda atatürklü yerler hariç düşük gitmiş
diriliş de geç yükleniyor @EFE UYSAL kulumuza göre o da kötü gidiyor: kösem 4-5 günsonra yükleniyor
haftasonu 2 tane çıkıyor zaten bir gün öğlen diğer gün gece

Kanal d dizileri youtuba da varda ben mi görmuyorum

Ne diyorum cocuk
O diziler her yere satıldı alanda olmaz daha eskidiler artık, son durak netflix onlar. Yeni dizilerden say bana
kendi kanalından yüklüyor total d
1 milyou geçmiş takipçisi netd gibi önermelerle izlenmesi lazım

çalılık gayet yeni dizi 2013 müydü 2014 müydü zaten daha 40 ülkede anca yayınlanmış

Araplardan sonra kamboçyalılar hemen yuklenmediği için izlemiyor der