En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Attığın haberle Kıvanç'ın aldiği para haberi ne ilişiği var?
Sen ancak cahil müritlerini kandırırsın
ayrıca vakko'nun reklamı yapılmış

Attığın haberle Kıvanç'ın aldiği para haberi ne ilişiği var?
Sen ancak cahil müritlerini kandırırsın
ayrıca vakko'nun reklamı yapılmış
ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgili

o da yalandır nurgül sultanımız 60 bin alıyor haftalık
faruk totoşu en büyük starlar bizde demek istiyor bu yalan haberlerle bence
ama nanik ona
Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler.

ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgili
Bu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne?
Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun
Başka haber yok mu?

Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler.
Aynen figuranlara para verilmiyor haberi neden forumda açılmadı acaba

Başka haber yok mu?

öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyor

ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı :

Başka haber yok mu?

Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda.
"Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi.

Başka haber yok mu?

ay bu arada meryoşun edho dan alacağı ücret için bazı sitler 50 bin lira diyor bazıları 50 bin dolar arada uçurum var ben en iyisi işime gelene inanayım

öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyor

ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı :
Peki o miktarın doğruluğu ne?
Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla.

Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda.
elem keder koktu buralar

Peki o miktarın doğruluğu ne?
Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla.
türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsın

elem keder koktu buralar

türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsın
Harbi Lordly konuları gibi olurmuş bir daha başlığı okuyunca fark ettim.

Haçlı medyasına inanacak değiliz.

Harbi Lordly konuları gibi olurmuş bir daha başlığı okuyunca fark ettim.

Haçlı medyasına inanacak değiliz.
yamlız en çok izlenen diriliş ama setlere bakınca vatanımsensin le kösemin yanında çok ezik kalmış al sana tns nin bir yanlışı daha

İki diziye göre çok daha eski tarihi anlatıyor ne bekliyordun ki sette.
ayol işte daha eskiyi daha gerçekçi anlatabilmek için daha fazla emek verilmeli bence mesela vatanım sensin izmir seti yapılmış izmirdeki eski mahallelerde yapılabilir
kösem topkadıda çekiliyor izin alınıp çekim yapılabilir ama dirilişin döneminden bişi kalmadı geriye
set dışında :

vatanım sensin 1.sezon: 2000 kostüm
my kösem 2.sezon: 3000 kostüm
diriliş: 800 kostüm resmen skandal
@Çiğdem- @EFE UYSAL @Bully

Keşke açsaydın ben de üşengeçlikten açamadım. Oysa ne güzel birgün olurdu forumda herkes musmutlu günü geçirirdi 😛