En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iç Yapım ama asıl formattan kiralıyorlar ayrıca TMSF el koyarsa Iç Yapım filan hak getire.
Zaten Program Show TV'den çıkma.
Adam olsaymiş elinde tutsaymiş diyip mahalle diline geçiyormuşum
TMSF KMOİ'den daha iyi yapım mı yapabilecekmişte gönderiyor😕

Adam olsaymiş elinde tutsaymiş diyip mahalle diline geçiyormuşum
TMSF KMOİ'den daha iyi yapım mı yapabilecekmişte gönderiyor😕
Vadi'de bizden gelme şu ATV Show TV olmasa ne yaşarmış acaba.

Yok TMSF el koyunca kanala ödemeler bir süre duruyor o yüzden Diziler ve Programlar durduruluyor bir süre yani.

TMSF ATV ve Sabah Gazetesi'ne el koyabilirmiş. Yeni Şirketin durumu kritikmiş Mal Varlıklarına el mi ne konulmuş iflası istenile bilirmiş galiba.
@xemrexxx , @sürgünüm , @Forumdash .
Taraf gazetesi el koyulması için günlerdir kampanya düzenliyor ama imkansız,kalyoncu grubu devletten aldığı krediyle almadı kanalı, kendi öz sermayesiyle aldı.

Kaça aldiğina dair hala bilgi yok dimi?
Problem orda işte,Çalık grubu medya işinden çıkmak için Başbakan'dan yardım istiyor ama satın aldığı fiyat olan 1 milyar 100 milyon doları kimse vermiyor.
Başbakanda diğer iş adamlarına 100'er milyon dolar Kalyoncu grubuna destek çıkacaksınız diyor.
Bu iş adamları altda yazılı
-Mustafa Latif Topbaş
-Mehmet Cengiz
-Cengiz Aktürk
-Abdullah Tivnikli
-Ömer Faruk Kalyoncu

Çalık'a bak😱 Hani bazı ürünler vardir 30 gün kullan beğenmezsen iade et. Adamlar kanalı o işe döndürmüş😱 Bunlar hiç mi kar etmemiş peki kanaldan aynı parayı istiyor? Yada zarar etti diyelim; daha da zarar etmeden neden fiyat indrimine gidip, elden çıkarmıyor

Arkadaş kanalı alırken dolar 1.5 liraydı şimdi 2'yide geçti,Doğuş grubu Star'ı Doğan grubundan 330 milyon dolara aldı.
Bunlar atv ve Sabah'a 1 milyar 100 milyon dolar verdiler.türk lirasıyla 2,5 katrilyon
Şuanki ederi 650 milyon dolar,kazandıkları para da borca faize gitti.
Alırken Devlet bankasından 750 milyon dolar kredi çekmişlerdi.

Taraf gazetesi el koyulması için günlerdir kampanya düzenliyor ama imkansız,kalyoncu grubu devletten aldığı krediyle almadı kanalı, kendi öz sermayesiyle aldı.
Ya anladım Taraf Gazetesi Show TV ve TMSF ile ilgili bir çok yalan haber yapıyor demek ki ATV için de yapıyormuş yalancı düzen baz Gazete sevmiyorum hiç.

Ya anladım Taraf Gazetesi Show TV ve TMSF ile ilgili bir çok yalan haber yapıyor demek ki ATV için de yapıyormuş yalancı düzen baz Gazete sevmiyorum hiç.
TMSF kanunu bilmiyorlar sallıyorlar,üçüncü şahısların mal varlığına Tmsf'nin el koyma yetkisi yok.

Olayı araştırdım @xBUGRAx

#CesurHemşire senaryo değişikliğine gidilmiş ve aslında herşey bir ruya'imiş. Yılbaşindan beridir ekranlara gelmeyen dizi seanryoda değişiklik yapılıp Cesur'un gördüğü ruyadan uyanmasıyla hikaye başlıyor(muş) Cesur aslında Ceyda ile hiç evlenmemiş. Ama Ceyda'nın babası Cesur'u yine hiç sevmezmiş.

Aşk Oyunu tekrar yayında Medyapım atv ile acaba dizi miyapıcak
Bu arada dizide Turgut Savcı'da varmiş @sürgünüm