Iç Yapım ama asıl formattan kiralıyorlar ayrıca TMSF el koyarsa Iç Yapım filan hak getire.KMOİ iç yapım nasıl alacanız?![]()
Iç Yapım ama asıl formattan kiralıyorlar ayrıca TMSF el koyarsa Iç Yapım filan hak getire.KMOİ iç yapım nasıl alacanız?![]()
Adam olsaymiş elinde tutsaymiş diyip mahalle diline geçiyormuşumIç Yapım ama asıl formattan kiralıyorlar ayrıca TMSF el koyarsa Iç Yapım filan hak getire.Zaten Program Show TV'den çıkma.
![]()
Vadi'de bizden gelme şu ATV Show TV olmasa ne yaşarmış acaba.Adam olsaymiş elinde tutsaymiş diyip mahalle diline geçiyormuşumTMSF KMOİ'den daha iyi yapım mı yapabilecekmişte gönderiyor😕
Taraf gazetesi el koyulması için günlerdir kampanya düzenliyor ama imkansız,kalyoncu grubu devletten aldığı krediyle almadı kanalı, kendi öz sermayesiyle aldı.
Kaça aldiğina dair hala bilgi yok dimi?Taraf gazetesi el koyulması için günlerdir kampanya düzenliyor ama imkansız,kalyoncu grubu devletten aldığı krediyle almadı kanalı, kendi öz sermayesiyle aldı.
Problem orda işte,Çalık grubu medya işinden çıkmak için Başbakan'dan yardım istiyor ama satın aldığı fiyat olan 1 milyar 100 milyon doları kimse vermiyor.Kaça aldiğina dair hala bilgi yok dimi?
Çalık'a bak😱 Hani bazı ürünler vardir 30 gün kullan beğenmezsen iade et. Adamlar kanalı o işe döndürmüş😱 Bunlar hiç mi kar etmemiş peki kanaldan aynı parayı istiyor? Yada zarar etti diyelim; daha da zarar etmeden neden fiyat indrimine gidip, elden çıkarmıyorProblem orda işte,Çalık grubu medya işinden çıkmak için Başbakan'dan yardım istiyor ama satın aldığı fiyat olan 1 milyar 100 milyon doları kimse vermiyor.
Başbakanda diğer iş adamlarına 100'er milyon dolar Kalyoncu grubuna destek çıkacaksınız diyor.
Bu iş adamları altda yazılı
-Mustafa Latif Topbaş
-Mehmet Cengiz
-Cengiz Aktürk
-Abdullah Tivnikli
-Ömer Faruk Kalyoncu
Arkadaş kanalı alırken dolar 1.5 liraydı şimdi 2'yide geçti,Doğuş grubu Star'ı Doğan grubundan 330 milyon dolara aldı.Çalık'a bak😱 Hani bazı ürünler vardir 30 gün kullan beğenmezsen iade et. Adamlar kanalı o işe döndürmüş😱 Bunlar hiç mi kar etmemiş peki kanaldan aynı parayı istiyor? Yada zarar etti diyelim; daha da zarar etmeden neden fiyat indrimine gidip, elden çıkarmıyor![]()
Ya anladım Taraf Gazetesi Show TV ve TMSF ile ilgili bir çok yalan haber yapıyor demek ki ATV için de yapıyormuş yalancı düzen baz Gazete sevmiyorum hiç.Taraf gazetesi el koyulması için günlerdir kampanya düzenliyor ama imkansız,kalyoncu grubu devletten aldığı krediyle almadı kanalı, kendi öz sermayesiyle aldı.
TMSF kanunu bilmiyorlar sallıyorlar,üçüncü şahısların mal varlığına Tmsf'nin el koyma yetkisi yok.Ya anladım Taraf Gazetesi Show TV ve TMSF ile ilgili bir çok yalan haber yapıyor demek ki ATV için de yapıyormuş yalancı düzen baz Gazete sevmiyorum hiç.![]()
Sanmıyorum bu dizinin tekrarını sürekli veriyor atv.Yurdaer okur Doktor hakan rolündeydi.Aşk Oyunu tekrar yayında Medyapım atv ile acaba dizi miyapıcakBu arada dizide Turgut Savcı'da varmiş @sürgünüm
![]()
Ben hiç izlememiştim o diziyiSanmıyorum bu dizinin tekrarını sürekli veriyor atv.Yurdaer okur Doktor hakan rolündeydi.
Sakarya Fırat'tan biliyordursun umarım.Ben hiç izlememiştim o diziyiTurgut Savcı olarak tanıdıgımdan görünce şok oldum
![]()
SF izlemedim ama orda oynadiğini #KRDY başladiği zaman öğrenmiştim😕Sakarya Fırat'tan biliyordursun umarım.![]()