1 defa izlemiştim tvden galiba çok iyi reyting alabilicek bir dizi benim romantik komedide en çok sevdiğim diziEkli dosyayı görüntüle 29238
Dününu unutarak yaşayan biriyle güçlü bir mücadele müthiş bir duygusal komedi)
50 first days
1 defa izlemiştim tvden galiba çok iyi reyting alabilicek bir dizi benim romantik komedide en çok sevdiğim diziEkli dosyayı görüntüle 29238
Dününu unutarak yaşayan biriyle güçlü bir mücadele müthiş bir duygusal komedi)
50 first days
2 konu için de sağol abi.Jim Karey'in başrolünde oynadığı Babamın Penguenleri Çarşamba akşamı saat 20:00'de Tv'de ilk kez Kanal D'de. @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 29212
Ben teşekkür ederim konuyu açtığın için.2 konu için de sağol abi.![]()
Yaa ama ben her harfi tek tek renklendirerek yapmıştım neredeyse tam 10 dk mı aldı ama şimdi neden böyle çıktı ki :'(P E P E E MART ta SHOW TV de ! : )
Konuda öyle bir şey yazmıyor.Tam da doğru sayılmaz o konuda oyuncuların da değişeceği yazıyordu 😉
Git oku bakayım yazıyor mu yazmıyor muKonuda öyle bir şey yazmıyor.![]()
konuda yönetmen ve senaryo grubu değişecek yazıyorduGit oku bakayım yazıyor mu yazmıyor mu![]()
Ben de konuda oyuncu ile alakalı bir şey göremedim.konuda yönetmen ve senaryo grubu değişecek yazıyordu![]()
bence okumadı konuyu.Ben de konuda oyuncu ile alakalı bir şey göremedim.Sevdaluk söz konusu ya hemen karşı atağa geçecek @denizz19.
![]()
O da olabilir.bence okumadı konuyu.![]()
Şaşırdık mı? Hayır.
Tüm teknik ekip yazısını tüm oyuncular da olarak algısal işlevde bulundumŞaşırdık mı? Hayır.İzledin diziyle ilgili en ufak olumsuz yorum, haber olunca hemen parlıyorsun.
![]()