seninle niye sohbet etsin koskoca sultanAy işte sete gittim sohbet etmiştikAma sette herkes kaprisli olduğunu söylüyordu sohbeti kısa kesip gitti hemen belli oldu kaprisi
seninle niye sohbet etsin koskoca sultanAy işte sete gittim sohbet etmiştikAma sette herkes kaprisli olduğunu söylüyordu sohbeti kısa kesip gitti hemen belli oldu kaprisi
Setin yarısını tanıyordum ordaki küçük çocuk (François) sayesinde herkesle sohbet etme şansım oldu kıskanmaseninle niye sohbet etsin koskoca sultan
tek gelmem zaten tubişe laf etsek sen 10 kaplan gücüne ulaşırsın
rıza babaya bak da örnek al adam vurulunca hala reyting hopluyor
sultanlık asalet gerektirir o asalet de ne beroşta ne tubişte ne hazalda yoktur hep demişimdirSetin yarısını tanıyordum ordaki küçük çocuk (François) sayesinde herkesle sohbet etme şansım oldu kıskanma
Hemen de koskoca sultan oldu hani kösmüşe noldu
Aferin sanasultanlık asalet gerektirir o asalet de ne beroşta ne tubişte ne hazalda yoktur hep demişimdirsöz konusu sarayda geçen bir diziyse en çok bana soricen tudors,my,ekatarina,white queen,pillars of the earth,world without end,versailles hepsini izledim en çok ben bilirim
neyse keşke aslıhan kalaydı yaAferin sana
Riza baba ölmedi mitek gelmem zaten tubişe laf etsek sen 10 kaplan gücüne ulaşırsın
rıza babaya bak da örnek al adam vurulunca hala reyting hopluyor
Yok artik ciddi misin adamin cenaze namazini falan kiliyorlardiyok son anda geri dönmüş
Bir daha olur mu bilememneyse keşke aslıhan kalaydı yaama enginle yeni bir dizide de oynatsın isterim tims
rüyaymışYok artik ciddi misin adamin cenaze namazini falan kiliyorlardi
hoşt şom ağızlı .ss kösem yayınlanınca herkes aslıhana hayran kalacağı için timurcuğum tekrar düşünür düşünmezse ben kafasına taş atarım aklına gelir onunBir daha olur mu bilememEnginle Sedef iyi olur
İyice sacmalamislarrüyaymış
hoşt şom ağızlı .ss kösem yayınlanınca herkes aslıhana hayran kalacağı için timurcuğum tekrar düşünür düşünmezse ben kafasına taş atarım aklına gelir onun
hoşt diyene bak vadide polat kaç ay maskeyle dolanmadı mı hadi senaryo bu ka saçmaladı diyelim izlemiyoru önemli değil saçmalaması da bu senaryo @Maskeli Fedai adında bir troll doğurdu işte bunu yapmayacaklardı .ssİyice sacmalamislar
Maske mantikliyidi yine biraz rüya cok sacma ve basithoşt diyene bak vadide polat kaç ay maskeyle dolanmadı mı hadi senaryo bu ka saçmaladı diyelim izlemiyoru önemli değil saçmalaması da bu senaryo @Maskeli Fedai adında bir troll doğurdu işte bunu yapmayacaklardı .ss
Setin yarısını tanıyordum ordaki küçük çocuk (François) sayesinde herkesle sohbet etme şansım oldu kıskanma
Hemen de koskoca sultan oldu hani kösmüşe noldu
son dakika flaş flaş flaş timur savcı ece usluya da teklif götürmüş diyolla bu durumda ya nurgülle pürüz çıkmış ya da ece uslu safişin kızlarından biri olarak girecek gibi bence ikisi de olsun böylece beroş gitti diye kurban kesip @Forumdash @Yiğitt ve @Bully e dağıtırımYok artik ciddi misin adamin cenaze namazini falan kiliyorlardi
Lilililililililililililili totalin dibi lilililililison dakika flaş flaş flaş timur savcı ece usluya da teklif götürmüş diyolla bu durumda ya nurgülle pürüz çıkmış ya da ece uslu safişin kızlarından biri olarak girecek gibi bence ikisi de olsun böylece beroş gitti diye kurban kesip @Forumdash @Yiğitt ve @Bully e dağıtırımama hiçbiri yılan gözlüm halimemin harcanmasını unutturamaz@Harunnn60 @denizz19 @Aserat @cookies
AlakaLilililililililililililili totalin dibi lililililili
Bir daha olur mu bilememEnginle Sedef iyi olur
İyice sacmalamislar
Maske mantikliyidi yine biraz rüya cok sacma ve basit
bir şey olur da meryoşum bu akşam ödül almaya gidemezse diye arapların ikinci planı tubişmişLilililililililililililili totalin dibi lililililili
Bi haberde meryos 2017 şubatta 03 dizisiyle döncek hatta hatta senaryo içine sinmeden çekimlerine başlanmayacak yazıyodubir şey olur da meryoşum bu akşam ödül almaya gidemezse diye arapların ikinci planı tubişmişneticede meryoşum vleniyor, paramparça olsun O3 olsun edho olsun gelen teklifleri değerlendiriyor meşgul kadın yani bu yüzden tubişi meryoşun yedeği yapmışlar tuba için onurdur bu da sonuçtam eryoş gibi bir dünya starının yedeği)) araplar hakeden hakettiği değeri vermeye başlamış darısı aydirik yapımın başına@Yiğitt @denizz19 @Aserat @gizem ak @Çiğdem- @cookies
birçok haber dönüyor panpa bekleyip görücezBi haberde meryos 2017 şubatta 03 dizisiyle döncek hatta hatta senaryo içine sinmeden çekimlerine başlanmayacak yazıyodu
Edho mu bumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?