En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bleeder 1999
1732646337220.png

Erdal ile Ece 2 ve 39 Derecede Aşk filmlerini izledim.

Erdal ile Ece 2, ilk film kadar güldürmedi. Puanım 5.

39 Derecede Aşk, çerezlik tatlı bir filmdi. Yan rollerde ekranlarda pek denk gelmediğim iyi oyuncular vardı. Bu yönünü de sevdim filmin. Puanım 7.5.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Bende Erdal İle Ece 2 filmini bitirdim. İlk film akıp gitmişti. Bu filmi izlerken çoğu yerinde sıkıldım. İlk film 5.5 desem ikinci film için puanım 3.5 malesef.

Kudret sahnesi güzeldi en çok oralara gülmüştüm en unutamadigim yer oraydi :D

• Aynen
Reactions: Bully
Bende Erdal İle Ece 2 filmini bitirdim. İlk film akıp gitmişti. Bu filmi izlerken çoğu yerinde sıkıldım. İlk film 5.5 desem ikinci film için puanım 3.5 malesef.

Kudret sahnesi güzeldi en çok oralara gülmüştüm en unutamadigim yer oraydi :D
Kudret dışında boştu Şahan'ın böyle abartıları komik oluyor ilk film dolu doluydu ikincisinde sadece Kudret vardı işte :D

Zaten dizi şeklinde planlıyorlarmış. En iyi sahneleri ilk filmde izletmişler bize, kötüleri 2'ye bırakmışlar.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Kudret dışında boştu Şahan'ın böyle abartıları komik oluyor ilk film dolu doluydu ikincisinde sadece Kudret vardı işte :D

Zaten dizi şeklinde planlıyorlarmış. En iyi sahneleri ilk filmde izletmişler bize, kötüleri 2'ye bırakmışlar.
Dizi mu düşünmüşler ilginç. Aslında formatı uygun gibi. Anlatım vardı 3. Kişiye ve bölüm bölümdu. Neyse 3. Cusu çıkar ama muhtemelen :)

• Aynen
Reactions: Bully