RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Kudret dışında boştu Şahan'ın böyle abartıları komik oluyor ilk film dolu doluydu ikincisinde sadece Kudret vardı işteBende Erdal İle Ece 2 filmini bitirdim. İlk film akıp gitmişti. Bu filmi izlerken çoğu yerinde sıkıldım. İlk film 5.5 desem ikinci film için puanım 3.5 malesef.
Kudret sahnesi güzeldi en çok oralara gülmüştüm en unutamadigim yer oraydi![]()
Dizi mu düşünmüşler ilginç. Aslında formatı uygun gibi. Anlatım vardı 3. Kişiye ve bölüm bölümdu. Neyse 3. Cusu çıkar ama muhtemelenKudret dışında boştu Şahan'ın böyle abartıları komik oluyor ilk film dolu doluydu ikincisinde sadece Kudret vardı işte
Zaten dizi şeklinde planlıyorlarmış. En iyi sahneleri ilk filmde izletmişler bize, kötüleri 2'ye bırakmışlar.
Ekli dosyayı görüntüle 131583
Arkadaşlar. öneri değil ihtiyaç..
Aksiyon seviyorsanız ve biran gözünüzü kapamamak istiyorsanız..
KESİNLİKLE bu filme vakit ayırın!!
10 /9
@BARON疼痛 @Bully @EmreCan @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal Highness @RüzgarGülü @xemrexxx @12.Adam
Aldım listeme, izlerim en kısa zamandaEkli dosyayı görüntüle 131583
10 /9
@BARON疼痛 @Bully @EmreCan @Yakamoz-Asi @HollyDemon ☾☆ @Royal Highness @RüzgarGülü @xemrexxx @12.Adam
Laaaaa sende herşeyi izlemişin be adam 😄😄Bende izledim dün gayet güzel. Gerilim dozunu biraz daha arttırabilirlerdi.
listemde zaten bu filmEkli dosyayı görüntüle 131583
10 /9
Dont look up bitmek üzere. Listeme ekledim tavsiyen üzerine tşk lerEkli dosyayı görüntüle 131583
10 /9
Laaaaa sende herşeyi izlemişin be adam 😄😄
Ruhun yerinde miGet Out (2017) 7p
Speak No Evil (2022) 8p
The Conjuring, 9p
The Conjuring 2, 9p
Orphan, 7p
The Others, 8p
The Omen, 2.5p
Triangle, 6.5p
Conjuringlerden sonra sallandım.Ruhun yerinde mi
Bu filmlerden sonra bir sallanmak lazım![]()