4 filmlik seriydi sanırım bende tam bilmiyorum.Sadece bu filmi izlemiştim.
Google'dan bakabilirdin.
Bu aynştaynlığı yapacağın için bakmıştım zaten Google'dan
4 filmlik seriydi sanırım bende tam bilmiyorum.Sadece bu filmi izlemiştim.
Google'dan bakabilirdin.
Bu aynştaynlığı yapacağın için bakmıştım zaten Google'dan
gundix123 post: 1421672' Alıntı:Hadi yaa. Ama şimdi sen beni bozmuş oluyorsun.
The Fighter (2010)
Christian Bale'in izlediğim ilk filmiydi, iyi ki ilk bu filmini izlemişim. Kusursuz bi oyunculuk herşeyiyle dört dörtlük. Rolü gereği birazda ailenin serseri çocuğuydu gibiydi, yakışmışı bu rol. Bazı yerlerinde güldürdü bazı yerlerinde duygulandırdı, ayrı iki duyguyu aynı filmde yaşattı yani. Mark Wahlberg'de çok iyiydi onunda izlediğim ilk filmiydi beğendim performansını.
Biyografi filmi olduğu için sıkıcı gelebilir ama hiç öyle değil. İzlerken hiç sıkılmadım film 15-20 dakikadan sonra kendini bağlıyor, merak ediyorsunuz ne olcak diye. Senaryosuyla, işleyişiyle, oyuncularıyla güzel bir film çıkmış ortaya. Biyografi filmi arayanlara tavsiye ederim.
10/10
İzlediğin ilk Bale filmi mi? Şaşırdım doğrusu. The Prestige bazı anlamadığım yerleri olsa da en beğendiğim filmiydi. The Machinist'te de biraz zayıf gözüküyor, o da iyi.
gundix123 post: 1422728' Alıntı:The Pianist (2002)
XanTier post: 1423740' Alıntı:12 Angry Man
Hayatımda ilk defa eski bir film izledim ve bence müthişti.
Açılışı yapılabilecek en iyi filmlerden biriyle yapmışsın bence.
The Great Gatsby
Film görsellik dışında pek bir şey vaad etmiyor. Filmi izlerken bayağı sıkıldım. Pek bir olay yoktu ve bazı mantıksızlıklar gözüme battı.
Leonardo DiCaprio'nun oyunculuğu beğendim dersem yalan olur. İyi bir iş çıkaramamış.
Oscar'da En İyi Görsel Efekt dalında aday olabilir ama kazanması biraz zor. Hobbit'i beklemek gerek.
Filmin sonu biraz sürprizle bitiyor ama filmi kurtarmaya yetecek kadar değil.
Puanım: 5.8/10
Özellikle ilk yarısı gerçekten sıkıcıydı. DiCaprio'nun çok ekstra bir performansı yoktu ama kötü de değildi bence. Sınırlı bir karakterdi ve bence yeterli performans göstermiş. Tabii ki ödüllerde boy gösterecek kadar değil öyle bir iddia da yok.
Görsel efekti yedirmezler aday bile olamaz. Müzik, şarkı ve kostüm olursa anca.