En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Celal ile Ceren keşke gitseydim sinemaya süpermiş. :F
 
Geçit Yok - The Last Stand

Efsane oyuncu Arnold Schwarzenegger'in uzun bir aranın ardından başrol olarak sahneye çıktığı filmi izledim. İhtiyar delikanlı müthiş bir performans sergiliyor filmde, her zaman ki gibi.
 
Ocean's Eleven izledim.

Tek kelimeyle müthiş bir filmdi. 1 dk. bile sıkılmadan izledim, filmin kurgusuda gayet başarılıydı akıcı bir filmdi. Clooney ve Pitt bayaa karizmaydılar filmde :D

8/10
@OzaN
 
Forrest Gump

Tom Hanks'in başrolde yer aldığı usta yapım. Zeka seviyesi, yani bir diğer ifadeyle İQ'su 75 olduğundan hayata zor tutundu. Onu ayakta tutan arkadaşları ve dostları vardı. Hele ki Jenny onu ayakta tutan etkendi. Forrest Gump'u ayakta tutan Annesi, Jenny, Bubba ve Teğmen Dan. Geç anlayan biri olmasına rağmen çok iyi şeyler başardı. Koşma anlamında ve spor alanında çok iyiydi. Filmi çok iyi bağladılar. Forrest sevdiklerini kaybetti ama yeni birisini kazandı, oğlunu. Film baştan sona harikaydı ve sürükleyiciydi. Sürükleyici olması zaten çok önemliydi. Ödüllü bir film olması, sürükleyici olmasının bir göstergesiydi. Tom Hanks'in usta bir oyuncu olduğunu bu filmde tekrar tekrar anlaşılıyor. Çok iyi bir performans sergiledi ve dizideki anlatımda çok iyiydi. Film birçok ödül kazandı ve bu ödülleri hakettiğini izleyenlerine defalarca göstermiştir.
 
The Avengers

Sonradan izlemeye başladım ama ben süper kahramanlı filmleri sevmediğim için bunu da sevmedim. Yani sevmedim derken normal bir filmdi. Farklı bir şey yoktu. :)

Sonra da Underworld Awakening izledik ama serinin kaçıncı filmi bilmiyorum. Ama heyecanlıydı. Devamını izlemek isterim.
 
Parker

Sırf J.lo'm için o olmasaydı izlemezdim.Gerçi Jason Stathan filmleride hep aynı gibi.Heycan var mı yok mu bilmiyorum anlaşilmiyor.Sonlara hafif uykum açıldı.Dövüş sahnelerinde de bi hareket beğendim onuda söylemim :X 5.5'dan 6/10 veriyorum oda J.Lo'm için.:X